No no no nie było mnie chwilkę a tu tyllle zdjęć Te dwa zdjątka przekonały mnie do liliowców!!! Mus je mieć w wolnej chwilce proszę o namiary gdzie kupione Namiar do Twojej mamy nie liczy się
Ja to jakieś klapki na oczach mam normalnie połowy roślin i ogrodu nie widziałam
Pięknie się zrobiło kororowo
Dużo słoneczka i miłego odpoczynku
Moje choiny sadziłam co 1-1.2 jak pamiętam. Wkleiłam u Ciebie jak to było przed 2 laty. Teraz wyglądaja tak
i też mam 2 sztuki,które są jaśniejsze, ale wiem, że właśnie one mają troche gliniaste podłoże i musze je imwymienić.
Ja je cięłam na wiosne, bo chcę, żeby zrobiła mi się zwarta ściana.
ps. ja musiałam dojrzeć do tego klimatu. Wcześniej też np niechiałamgrabów, a teraz za nimi szaleję.
Kasiu ale to każde inne grupowe z O sobie wrzuć, albo takie letnie swojego ogrodu, żebyś miała na co w zimie popatrzeć...
...uciekam spać, mój Krzysiek śpi już od 18 (trzeci raz już dzisiaj), oj wlazła mu ta droga powrotna za skórę (zwłaszcza, że nie spał ponad 24 godziny)
Buziolki dla Was i spokojej nocki
p.s. mój Kuba mi chwasty zaczął wytykać w ogrodzie, Olga zresztą też - mówi, że się zaczyna na nich znać, nie ma jednak szans na wypieszczenie ogrodu tak jak Ty to robisz