Aha. Ja na mrówki stosuję specjalny preparat bros, ale wracają. Ostatnio grasują w gazonach a ja zawsze zapominam je posypać. Na kwiatkach się to odbija niestety
I za Twoje zdrowie Sebuś zostanie wzniesiony taost . Miłego spotkania Danusiu gratuluję rocznicy życzę kolejnych 100 lat i jeszcze więcej !!!!!!!!!!!!!
I za Twoje zdrowie Sebuś zostanie wzniesiony taost . Miłego spotkania Danusiu gratuluję rocznicy życzę kolejnych 100 lat i jeszcze więcej !!!!!!!!!!!!!
Tak - w 2009 zebrałem przez całe lato 4 torebki i zamierzałem mieć już niezłe roślinki w maju więc je wysiałem w lutym. Jak wyglądały jest 3 strony wcześniej. Lecz złapały jakiegoś wirusa i niewiele przeżyło
W tym roku zbytnio się nie bawiłem - wysiałem, ale nie zadbałem i nie mam siewek. Chyba już nie będę zbierać.
No nie wiem za bardzo Gabi co to za choroba. Może to po prostu poparzenie słoneczne?
Myślę, że powinnaś oberwać te uschłe liście i czekać. Pamiętaj, że one lubią dużo wody. Podlewaj te także z florovitem - on pomaga roślinkom
No architektura i dekoracje przepiękne, ale ogród widać, że dopiero teraz powstaje
Jednak dla mnie jak już robią takie obwódki i wzory to powinny zasadzić te bukszpany gęściej, aby od razu był efekt - bo tak to trzeba będzie poczekać aż one będą gęściutkie