Swietne ogrodzenie .... Mnie sie podoba xcell aluminiowe poziome na moich 35 metrach ale jak mnie obliczyli to mi szczeka opadła .... Ciekawa jestem co to tylko nie mow ze xcell bo juz Cie nie lubie naprawde jest super takie pasuje do mojej chałupki , zreszta w galerii maja tak piekne jak Twoje
Ula w koncu dotarlam do Ciebie, widze, ze bardzo pracowity czas Rabata z horti jest cudna ale kaline przesadz bo ona szybko rosnie i duzo miejsca potrzebuje. Ziemowity pięne chociaz tak szybko ale niestety u mnie płot z winobluszczem się czerwieni o miesiac za szybko. Zapraszam do mnie bo w koncu zamiesciłam obiecane zdjęcia. Moje zakupione roslinki dalej czekaja na posadzenie. Twoje wakacje niestety dobiegły konca wiec zycze Ci udanego tygodnia Buziaki Uleńko
Ogólnie rabata jesienna pomimo bladych wrzosów i tak ładnie się prezentuje.
Za to astry przybierają zdecydowany kolor...
I to co zostało mi jeszcze do roboty - placek pod hustawką.
Na szczęście juz wiem jak go zrobię - trochę jak u Małej. Przy okazji zrobię tam zbiornik na deszczówkę lub jak kanały znów tfu tfu wyleją
U mnie ciagle byly problemy z internetem no i dzis zamieszcze obiecane zdjecia Pięknie wszystko kwitnie jeszcze i jest hortensjowo i kolorowo, trawy pieknie ozdabiaja ogrod. Kwitną dalie, roze, werbeny.
tojeść nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa ... ścięłam to co przekwitło ... są nowe i mnóstwo w pełnej gotowości
puste miejsce czeka na kulki bukszpanowe ... obrzeża robią co mogą ... a rozplenice to absolutny strzał w środek traczy ... uwielbiam wracać do domku witają mnie pieknie
niestety dopiero zaczynają ... kilka kitek a ja mam tyyyle !!! radości