Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Bogdzia 22:10, 17 wrz 2014

Faktycznie duży ruch u Ciebie. Ja również banany zjadam a skórki pod róże ale i tak mi źle rosną ale u mnie już taki klimat nieodpowiedni.Pozdrówka zostawiam.
22:43, 17 wrz 2014
A ja Wam powiem, że już o tych skórkach słyszałam i nawet kiedyś praktykowałam. Cierpliwości na zaobserwowanie efektów już mi nie starczyło, bo to dawno było, słomiany zapał młodzieży mnie wtedy dotknął. W każdym razie nie padły, rosną te róże do dziś, czyli tak z 20 lat.
eda 15:36, 18 wrz 2014

Dziewczynki jemy banany by wspomagać róże Ha ha Odpozdrawiam i dziękuję za odwiedzinki Hanuś Irenko Jolu Bogdziu Moniko Super że jesteście
Wczoraj zamiast wykopywać marchewkę zabrałam się za róże i na dziś na marchewkę nie mam siły pewnie na sobotę żeby tylko jeszcze pogoda była
Samo wsadzanie nie było męczące tylko te kopanie dwa razy musiałam bo tam gdzie zaplanowałam to oczywiście wielgachne kamolce i te co dałam radę to leżą sobie teraz na słoneczku a reszta w ziemi niestety
Ale nie ma co biadolić bo zadowolniona jestem z efektu i już nie będzie mnie to męczyć o ....

tak było tam jest róża na końcu i ją zabrałam i jest teraz tak

Na miejsce róży wsadziłam cyprysika także są dwa i po między nich klonik sobie rośnie
eda 16:12, 18 wrz 2014

a róża poszła tu...lawenda jest przed nią połowę przycięłam ale zastanawiam się czy dosyć stare liście nie zwiędły tylko młode przyrosty ale stoi jak trzeba Te dwa kamolce co przy kratce leżą wykopałam ...

Milka 16:26, 18 wrz 2014

Ale ma zdrowe liście, takie lubię u roż, no kamole giganty!!!
eda 16:34, 18 wrz 2014

Dzięki Irenko mam nadziejęże przesadzaniem jej nie popsułam akurat jesteś u mnie po rewolucji różanej
hanka_andrus 19:07, 18 wrz 2014

A różanka debeściarska jest! Nie ma to jak się "utargać" w ogrodzie!
ewsyg 19:24, 18 wrz 2014

co to są kamole ? Ale ja tępa jestem ;-(

Pozdrawiam Edytko
ewsyg 19:27, 18 wrz 2014

Edytko, ja moim różom nie daje bananów tylko nawóz bydlęcy suszony. Super się mają.
eda 19:58, 18 wrz 2014

Ewcia kamole to kamienie co mnie umęczyły jak się tak szybko pisze to głupoty do śmiechu wychodzą ha ha

Haniu pewnie jest ze mną coś nie tak bo jak się w ogrodzie nie umęczę to nie jestem szczęśliwa

Ewcia ja nie zjadłam akurat teraz bananów i dałam kompostownika w środek i zobaczymy

Buziaki dla Was spokojnej nocy