Grażynko rzeczywiście we Włoszech na każdym kroku są piękne i urokliwe donice. Sebek musisz koniecznie połączyć wypoczynek z zwiedzaniem, bo to szalenie inspiruje.Sadzonki też przywiozłam
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ogrodowiska
W doniczkę, chociaż pod śniegiem przezimuje. Moje donice na tarasie w zeszłym roku przezimowały, ale z białym bluszczem. To co wystawało ponad snieg - zmarzło, reszta przeżyła
No cudnie to wygląda także na żywo, ale mam pytanie Danusiu - czy taki bluszcz będzie zimować w gruncie?
Bo mi został i chciałbym go puścić na ścianę
Też dołączam się do życzeń i tego pytania , które zadał Sebek. Kupiłam ostatnio taki bluszczyk. Pojawił się w jednym z marketów w bardzo atrakcyjnej cenie. No i nie wiem do gruntu czy w doniczkę?
Ania - Sebek poddał dobry pomysł z miskantem . wybierz teraz , bo są już okazy które widzisz jak będą wyglądać .
z huśtawką pójdę dalej z pomysłami .......może wełniany DYWAN . będzie i bezpiecznie , i czysto i .....w ogóle ekologicznie. .... a tak na poważnie , to najlepiej dać włókninę a na to korę . tam nic innego nie będzie zdawało egzaminu. kiedyś , możesz to potem zagospodarować
Reprezentacyjne rabaty wykonane przez Sylwie musimy zobaczyć w realu.Myślę,że następne spotkanie odbędzie się gdzieś w okolicy Krakowa ? Super zestawienie roślin Gratulacje.
W realu wyglądają świetnie - uwierz mi na słowo. Dopracowane i wycackane - a te cisowe kule - idealne