Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Gardenarium 00:44, 09 lip 2011

gaby3003 napisał(a)

udało sie
a co powiesz o tym egzemplarzu.....

No, wygląda na taką samą odmianę. Masz taki?

dzięki Twoim zdjęciom zwróciłam uwagę na ten egzemplarz u nas w szkółce - w Kościerzyniezostało jeszcze kilka egzemplarzy mogę je przechwycić
w poniedziałek tam będę....

Przechwycaj, a jak po polskiemu się nazywa to cudeńko?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 00:46, 09 lip 2011

justi napisał(a)

Aż jestem zdziwiona jakie to ładne jest

No cudnie to wygląda także na żywo, ale mam pytanie Danusiu - czy taki bluszcz będzie zimować w gruncie?
Bo mi został i chciałbym go puścić na ścianę

Też dołączam się do życzeń i tego pytania , które zadał Sebek. Kupiłam ostatnio taki bluszczyk. Pojawił się w jednym z marketów w bardzo atrakcyjnej cenie. No i nie wiem do gruntu czy w doniczkę?

W doniczkę, chociaż pod śniegiem przezimuje. Moje donice na tarasie w zeszłym roku przezimowały, ale z białym bluszczem. To co wystawało ponad snieg - zmarzło, reszta przeżyła

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 00:47, 09 lip 2011

Joanka napisał(a)
Kasia....ale tort....mniam mniam.....no to ładnie dzień zaczynamy Obżarstwem i pijaństwem hihihi

Super tort, a jak smakuje?

Instagram Ogrodowiska
Matka 01:40, 09 lip 2011

Danuś, nie dam rady już dłużej czekać, 2 filmy obejrzałamzasypiam...papaza zdrówko Ogrodowiska i prede wszystkim Twojr z Hanią wypijemy po naleweczcejuż niebawem
Matka 01:42, 09 lip 2011

a widzę,że Ronin jest...to poczkam jeszcze
Matka 01:54, 09 lip 2011

teraz już grzecznie idę spaćslodkich snówniech Ci się przyśnią ogrodowe aniołki
monteverde 02:03, 09 lip 2011

też się już pożegnam, chociaż po pobiedniej drzemce nie chce mi się spać) do dzisiaj ale trochę później)
myszorek 07:54, 09 lip 2011

to ja się przywitam i tutaj jeszcze raz złożę gratulacje i najlepsze zyczenia. Chyba czułam, ze coś się swięci, bo całą noc nie spalam, a chyba pełni nie było
Piękny dzień!!
anula_wn 08:30, 09 lip 2011

kaisog1 napisał(a)
Danusia ja Cię błagam nie skubaj tak i nie pieść bo ja mam takie kompleksy, że głowa mała
Aaaaaa zapomniałam....... obejrzyj swojego buka (matko to chyba buk ten koło ławki? taki bordowy -ah ha ha jaki ja znawca roślin jestem ) bo chyba ma jakieś robaczki pod liściami.

kompleksy to i ja mam od początku ale za to mamy KOGO nasladować i dążyć do ideału !
a kto się ze mnie śmiał, że na roślinkach się nie znam......? hehe
Ewa 09:04, 09 lip 2011

Danusiu gratulacje i najlepsze życzenia !