Mam kilka hortensji niezidentyfikowanych, czy ktoś mógłby mi pomóc? Z góry dziekuję
nr1 poczatek kwitnienia, jest u mnie 4 lata i ma ponad 2 metry wysokosci, zaczyna kwitnienie w sierpniu
tak zaczyna sie przebarwiac
myslalam ze to grandiflora ale moja grandiflora ma kwiatki płodne różowe lekko a te nn ma biale, zobaczcie grandiflore
A teraz kilka fotek z wczoraj, bo dziś od rana deszczowo, ponuro i zimno... brrr
róża KRISTAL drugi raz w tym roku kwitnie i jest jeszcze piękniejsza niż za pierwszym razem
trawka RED BARON wystrzeliła w górę
w tym roku sąsiad ściął mirabelkę rzucającą dość duży cień i moja hosta EARTH ANGEL znalazła się na pełnym słońcu… ale dała radę… obecnie jest trzy razy większa niż zeszłego lata
Gosiaku zobacz trochę deszczu i jak wszystko pięknie odżyło a warzywka cud miód Mówisz , że maślaki to nie grzyby... ja bardzo je lubię ale są już kozaki i prawusy u Was pod nosem na stary M. trzeba jechaćmnie ostatnio sąsiad przyniósł czerwońce, prawusków poskąpił ale i te bardzo dobreW Kubusiowie te zakupy wsadziłaś? Warzywka też niczego sobie a jak Chilii? dokazuje? pozdrówka
Przyszłam z polecenia Gierczusi, żeby u Ciebie taras zobaczyć, a trafiłam na piękny ogród...zaznaczam, żeby podglądać zmiany i może poszukac inspiracji dla siebie
A co do eMa Twojego, faktycznie zdolniacha ...a zadaszenie tarasu z czego jest?, jeśli mogę wiedzieć?
Ewo z Wilczej Góry - nie musisz jeździć do Austrii, wystarczy do Lanckorony, gdzie tę ceramikę robią i sprzedają w jednym z pięknych drewnianych domków z ogródkami. Kot w oknie - prawdziwy.
Gosiu wszystko piękne i rośliny i warzywa i zakupy i otoczenie Cudownie, a ja jestem fanem Twojego przedogródka. Odwiedzam, nie zawsze się ujawniam, tak naprawdę to chyba 3 raz coś piszę u Ciebie pozdr