Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

paniprzyroda 20:35, 25 sie 2014

Zakupy, spotkanie, pogaduchy Twój ogród nabiera rumieńców
Bogdzia 21:10, 25 sie 2014

Wiedziałam ze z Ciebie bardzo zdolna dziewczyna ale zeby tak wszystko umiec? Kręciołek świetnie Ci wyszedł i już miałam napisac jak Karola ze ,,przybywaj z sekatorem " ale mi M ostudził zapał bo on nie pozwoli nic tknąc ale jak nad nim popracuje to moze i kiedyś napisze ,,przybywaj".Na razie mamy sporo innych planów wiec odpuszczam .Pozdrówka.
bartek_luberda 21:18, 25 sie 2014

Kręciołek super spotkanie udane Pozdrawiam
Luki 22:10, 25 sie 2014

Żurawki bardzo ładne i dorodne, reszta roślinek również Ja musze sobie zapolować na jakieś hosty wiosną, a mam miejsce już tylko na 3 i będzie trzeba to porządnie przemyśleć
Krys 22:59, 25 sie 2014

Magda kręciołek super ,przybywaj do mnie z sekatorem
Agnieszka_B 23:14, 25 sie 2014

Jestem pod wielkim wrażeniem kręciołka i twoich umijętności
Donia72 00:02, 26 sie 2014

KutnoMam taki plan, żeby tam pojechać
Urszulla 19:25, 26 sie 2014

Nikita napisał(a)
Na zdjęcie załapał się także prezent od Bogdzi… prawdę mówiąc nie mam zielonego pojęcia co to… ale musicie przyznać że fajnie wygląda na tle brązowego płotu i ciemnozielonych liści mahonii

oraz rozplenica zakupiona kilka dni wcześniej przez Carolę za jedyne 7 złotych (a tak na marginesie to nie wiem skąd ona wynajduje takie okazje ???)

W kolejce czekają jeszcze: trawka ICE DANCE i kolejna mini hosta - prezenty od Krys. Dziś już mi czasu zabrakło na ich posadzenie, ponieważ jak przyjechałam do „szmaragdowego” to tak mnie jakoś wzięło i …ciachnęłam „kręciołka”.

Nikito, fantastyczne miejsce zakupowe miałyście, i spotkanie, prezenty posadzone niech dobrze rosną do zimy się zakorzenią. A Szaragdzik przycięty modelowo- mój sąsiad kilka ulic dalej też tak potrafi zazdroszczę pozytywnie
Nikita 21:47, 26 sie 2014

popcarol – mówisz Carola, żeby jabłonkę poprowadzić szpalerowo? Może masz rację, że ukrzyżowana wyglądałaby nie żle. Mus pomyśleć.
A „kręciołka” potraktowałam elektryczną piła do żywopłotu oraz nożycami do trawy, więc jeśli nie boisz się o swoje bukszpany…przybywam !

paniprzyroda – Mariolko w moim „szmaragdowym” potrzebuję dosadzić jeszcze to i owo… ale na pewno jest mus kupić białą różę. Mam nadzieje, że na Święcie Róży coś sobie wybiorę.

Bogdzia – ten „kręciołek” wcale nie był taki trudny do wykonania…ważne jest żeby się nie bać, a potem już tylko… ciach, ciach i gotowe.

bartek_luberda – witaj Beatko w moim „szmaragdowym”, cieszę się, że do mnie zaglądnęłaś

Luki – u mnie host nigdy dość… właśnie skułam jakieś 2 metry wylewki betonowej, więc znowu zrobiło się miejsce i zmieści się kilka nowych okazów.

Krys – tylko powiedz kiedy… a przybywam !

Agnieszka_B – cieszę się, że „kręciołek” ci się spodobał

Donia72 – no to się spotkamy !!!

Urszulla – Ula, nawet nie przypuszczałam, że „kręciołek” zrobi taką furorę… muszę chyba pomyśleć o zmianie zawodu
Nikita 21:51, 26 sie 2014

A teraz kilka fotek z wczoraj, bo dziś od rana deszczowo, ponuro i zimno... brrr

róża KRISTAL drugi raz w tym roku kwitnie i jest jeszcze piękniejsza niż za pierwszym razem

trawka RED BARON wystrzeliła w górę

w tym roku sąsiad ściął mirabelkę rzucającą dość duży cień i moja hosta EARTH ANGEL znalazła się na pełnym słońcu… ale dała radę… obecnie jest trzy razy większa niż zeszłego lata

jagoda Goi zrobiła mi niespodziankę i zakwitła

kwitną też poziomki