Ogromna zmiana Iwonko.
Powinnaś teraz wstawić fotki przed i po.
Jak tak patrzę na Twój ogród to aż mnie łapki świerzbią żeby cos u mnie zmienić
Naprawdę podziwiam ogrom pracy i jej efekty.
Joasiu, dziękuję.
Ta zieleń jest wyjątkowa, na nowej ziemi. Pokażę ci różnicę. Nowa trawka na nowej ziemi i stara trawka na starej ziemi. Tam, gdzie ta brzydka trawa, to nie dość, że pod wierzbą, więc sucho, to na drugi rok planujemy tam zrobić wjazd na podwórko, więc na razie dalej nie ruszam. jak oglądam moje fotki, to sama się dziwię, że tyle się zmieniło w kilka miesięcy
Bogdzia, napisałam tak długiego posta i skasowało mi sie..buuuu
W skrócie.. dziękuję za dwa dni śmiechoterapii... dziękuję, że przywiozłaś dziewczyny, że zorganizowałaś by im sie chciało tłuc do mnie, a to tak daleko..
W duchu toast wznosiłam za kolejne spotkanie
Wiem, wiem, miało nie być fotek z Tobą... ale bez Ciebie to już nie to samo.. wiec nie usnę ich .. o nie.. tyle wspomnień.. tego nie da sie skasować.. z pamięci na pewno
Moje cebulki były z Biedronki z tej zwykłej serii
teraz kupiłam z hodowli zobaczę różnicę
na końcu robi się bardziej żółty
okres kwitnienie taka średnia wiosna dość długo kwitnie
Witam
podziwiam Wasze ogrody od dawna...gratuluję Danusiu - Założycielko i Guru ogrodnictwa !! gratuluję Wam Waszego zaangażowania w dzieleniu się pasją z innymi. Nie jestem pewna czy sprostam Waszym oczekiwaniom, ale postaram się także podzielić z Wami swoimi inspiracjami i zasięgnąć Waszej opinii i wiedzy.
Witaj Beatko. No właśnie te berberysy były dla mnie zagadką. W szkólce zrobiliśmy zdjęcie, żeby nie zgubić nazwy i dziś przeglądam telefon i nie ma fotki. Bedę następnym razem, to sprawdzę. Jest liczny, wygląda, jak płomień, na dole zielony, przechodzi w żółty a potem w czerwień. Upewniłam się, że zachowa taki pokrój, co mi odpowiada, bo chcę, aby troszkę przysłonił widok razem z gracka,i
Tak widać z tarasu (nie patrzeć na blachę, do wymiany wiosną na coś ładniejszego )
Fajny ten Twój E-Muś Mój ostatnio tylko narzeka na moje zachcianki.
A berberysy jak podrosną będą widoczne.
Donice z różami zachwycające i ta zieleń trawniczka...ehhh
Ewo na wiosnę wsadziłam 3 szt. wyrosły im po 1-2 liście nie wiem czy coś z tego będzie. Liczę, że tak podsypię im na wiosnę troszkę nawozu.
Dziewczyny cieszę się, że podoba Wam się to zestawienie
Borbetko witam
mam tego tulipana dokupiłam kilka cebulek w tym roku. W jakim odcieniu szukasz. On jest taki mieszny ani biały ani ecru ani pudrowy róż zmienia się w trakcie kwitnienia
zdjęcia z wiosny