Podobały mi się murki, tylko zupełnie nie dotyczyły mojego ogrodu, wydawało mi się, że się nie da.
Myślę, że spece to wiedzą jak się robi takie murki. Ale na wszelki wypadek zapamiętam sobie o izolacji.
Koła mi się podobają i pomyślałam, że może jednak mój ogród powinien być na bazie 2 kół.
Na ten moment wygląda to tak:
eee tam ja takie dzieci lubię, nasze też takie, 8 miesięcy ganiały, wymyślają cuda, ale z takimi dziećmi ciekawie bardzo jest no ja też jako dziecko numer byłam, więc i geny i teoria
wyjątkowo piękne foty, nie mogę się napatrzeć, wiem, jak trudno ten widok pokazać, a tobie się udało
doczytałam, ze znowu goście, widzę w tym plusy, zaczynasz być świetną kucharką, a ja w temacie tym zeszłam na psy
O rany....ta burza musiała być big...w tv rano słuchałam, o tych trąbach powietrznych...pamiątki katalpy w całości masz, pozytywy znalazłaś, ale jestem pewna, że jak posklejacie, posmarujecie specjalną maścią, odżyje, to nie do zdarcia drzewa...i tak, co rok mocno ją tniesz, więc może tym razem skróć wcześniej gałęzie, łatwiej będzie się regenerować...ale żal bardzo, dobrze, że wszystko inne np dach..nie ucierpiało
niesamowite extremum mamy z pogodą, chyba zamiast domu, trzeba bunkry budować...
O rany!!! jaka zmiana, piękny busz, fajnie dobrane rosliny, mnie się podoba bardzo i ta tojesć też, fajnie, że szybko rośnie, cudna żółto-złota plama i plewienia mniej
gratki z okazji 3 rocznicy pomieszkiwania
Cudowne kolory w Twoim ogrodzie, Aniu. Zrób proszę z bliska zdjęcia tych skrzyń, które masz na tarasie. Zapowiada się piękna kompozycja.
To dzielżan? O mateńko, jakie one są piękne. Tyle koloru dają ogrodowi, koniecznie muszę ich poszukać do swojego ogródka
Zrób jeszcze raz zdjęcie rabaty z jeżówkami, floksami i rudbekią. Jestem ciekawa, jak teraz się prezentuje.
Róże wiecznie coś mi podjada, jak nie mszyca to zielona glizda. Szału można dostać.
Muszę dokupić jeszcze pysznogłówki i jeżówki bo rzeczywiście uroczo wyglądają na rabacie.
Jejku dziękuje za komentarz,
Tuje kolorowe niechcący, bo pierwotnie były tam wrysowane jakieś krzewy
Podoba mi się pomysł z umbrami pomiędzy horti
W ogóle bardzo chce gdzieś w ogrodzie umieścić umbry i pomyślałam o tym miejsc, żeby zasłonić trochę ten nieciekawy budynek za płotem.
Kamieni już nie ma zrobiliśmy eko- z trawką
Ewuniu! wysyłam Ci zdjęcie mojej jeżyny, rozpięłam ją trochę na siatce ogrodzeniowej, przepraszam za niewyraźne foto, ale inaczej się nie dało.Tam rośnie trzy sadzonki. W ubiegłym roku były małe patyczki.a w tym już tyle owoców....pozdrawiam
Zakupiłam wczoraj Hortensję drzewiastą. Jest bardzo duża i cudownie kwitnie, szkoda że podjazd jeszcze w powijakach bo przy wjeździe zaplanowałam dla niej miejsce. Tymczasem mieszkaniec Rozplenicy J. .