Witam po małej przerwie, jak zwykle się nie zawiodłam, widoki jak z katalogu!
Mam w palnie kupno miłorzęba ale chciałabym pendulę,zawsze Twój ogród mi się kojarzy z miłorzębami cudowne wyglądają u Ciebie.
Jolu ja w zeszłym roku miałam za dereniamim, pomiędzy nimi gracki ale w tym roku mi padły i nie powtórzyłam tego . Tak jak Ci pisze wróce tam do wyższych traw bo brak mi pośredniego piętra
Edit. Cudnie masz wszystko przebarwione tesknie za tymi kolorami u mnie zielono )))
Jolu masz pieknie ułożone te derenie i moje ulubione Ivory ...pieknie sie to prezentuje derenie wszystko mi pożerają sa ogromne )) proponowałabym Ci cos większego ML wyglądał by ładnie bo u mnie te brazowe trawy sa za niskie brakuje mi tam średniego piętra )))
Wielkie dzięki Jolu
Myslałam dać pomiędzy derenie jakieś wysokie trawy albo bordowe kolumnowe berberysy. masz rację za duzo bialego, szczególnie u mnie, gdzie jest to róg pod lasem - muszę go "ożywić" kolorami. Będę planować zimą
Kasiulka ales napisała ))))). Trafiłas z moimi dylematami w dziesiątke ...strasznie mało ostatnio kupuje i własnie czuje to co napisałas i chce i nie chce i musze dojrzeć do kolejnych nasadzen ))). Buziol
Gosiu zrobiłąm fote , moja rabata ma 3 metry dłogosci )
cztery no ja osobiscie nie lubie parzystych nasadzen ale jak zrobisz z nich sciane a na to sie zapowiada przy takiej malej odleglosci to bedzie to ładnie wygladac ))