Olu,u Ani jest pięknie,wszystko tak bujnie rośnie i nasadzenia przemyślane.
Irenko,kalle moje zakwitły tylko kupowane w biedronce w tym roku.Z ubiegłego roku mimo,ze są w doniczce mają tylko liście.
Aniu,tak jak pisałam, dwie w donicach u mnie nie zakwitły,kwiaty maja tylko nowe.
Karola,zagoniony człowieku,witam cię serdecznie.
Jeśli masz czas i wene to już je wyginaj, bo fastigaty mają dosyć sztywny przewodnik, najpozniej radzę wiosna. Popsolity jest dłużej gibki, na zdjęciu nie widzę jak gruby jest przewodnik.
Ps o cygańskich chłopakach marzę, szkoda że kwitnie tylko raz, ale za to jaki efekt.
Czekam na fotki Twoich róż!
Wczoraj 1108 14 wzięłam się po dużym deszczu za usuwanie wroga Zebrałam tego draństwa cały worek brązowy Spadały chyba kwaśne deszcze bo to się rozwinęło nieżle aż się przeraziłam Wyczyszczę nasypię wapna i będę obserwować
Bogdziu, tu nie dość że klimat wspaniały, to ziemia też b. dużo daje a jest tłusta nie taki piach jak np. u mnie. Jakoś sobie na razie daję radę, wiem że możecie poczekać ale kiedy ja bym to później pokazał, 18 tyś fot. nie ma nawet szansy, jak na żywca nie pokaże, to im później tym gorzej będzie.
Jutro idę na koncert Zespołu Kiss i Def Leppard, do amfiteatru Molson. Świetnie położony w samym dawntown. Syn miał iść na imprezkę a teraz ja muszę Do następnego i pozdrawiam.
Witajcie, dziś znów upał ale od jutra burze zapowiadają, morze odpadnie mi polewanie.
Janinko, będą rosły, tylko ze dwie zimy trza by je ogacić, oraz poszukaj ciepłego miejsca. Ja zawszę funkie przesadzam na wiosnę, pewniej. Parki są tu, naprawdę piękne, jak widać nie oszukuję zdjęcia robiłem telefonem bez większych kombinacji , chciałem pokazać tylko, na szybko. Ja tylko lukam z zazdrością na trawy i hosty aż mi cieknie ślina. Na końcu dwie fotki z zagonem m. cukrowego. A na pierwszym jest stado z 50 szt bernikli które lądowały z wielkim krzykiem obok mnie w tym samym parku.
witaj, pieknie już jest, będę zaglądać. super te donice, gdzie można cos takiego kupić jeśli można sptac;? bo wlaśnie szukam ciekawych czarnych donic dwóch.
Witaj Haniu, ale długo Ciebie nie było w ogrodzie pięknie widzę, że horti pięknie się mają co to za hortensja co się przebarwia na pomarańcz czy to tylko gra światła? pozdrawiam serdecznie