Wschody mam cudne to prawda, szkoda tylko że ja rannym ptaszkiem nie jestem i raczej nie jest mi dane podziwiać
Łany irysów zapewne pokazywałam ale to zdjęcie chyba z przed dwóch lat więc trochę zapomniane. Teraz jest ich więcej :-D ale jakoś zdjęcia nie zrobiłam im w pełnym rozkwicie. Mam tylko takie z początku kwitnienia. Kępa pod płotem jeszcze się zbiera
Mam i ja jestem bardzo zadowolona bo ładne drzewko dostałam, nie nacieszę się teraz listkami ale to nic, świdośliwa larmacka zawitała do mnie Będzie w donicy na tarasie do czasu aż zdecydujemy gdzie będzie rosła.
Martko, ja tam mam nadzieję, że to nie szaleńcy a po prostu ludzie Od małego pomagałam przeróżnym stworzeniom i dla mnie to norma.
Dzisiaj trochę mniej słońca i jeszcze mniej liści na drzewach. Jesienne kolory nadal się utrzymują, ale kompozycje coraz bardziej potargane, wymęczone.
Bardzo fajnie pokrosowałaś tu rośliny, będzie super. Tylko tego środkowego cisa wysunęłabym na brzeg rabaty.
Koniecznie Anabelki strong w tym miejscu, miałam zwykłe na froncie rabaty i to była pomyłka, kładły się brzydko przy byle deszczu czy wietrze. A tego niwaki jestem u Ciebie bardzo ciekawa, nie znam się zupełnie na kształtowaniu takich roślin.