takie mi coś wyrosło miała być nemezja ale prawie nic nie wyszło i takie malusie wsadziłam a teraz takie jest i czy to nie chwast czasem ?A i takie jeszcze dostałam mają być trąbki
Witaj! wpadam w odwiedzinki oficjalnie bo bywam u ciebie często, masz piękny ogród, żeby mój M tak dbał jak ty
tarasik po prostu miodzio i mini oczko fajne , bezpieczne przy małym synku
pozdrawiam
Nie martw się nadrobimy.... jeszcze będziesz mieć mnie dość.
Czytam, że trawnik udało się skosić... złośliwość przedmiotów martwych.. na 3 auta mam 2 zepsute.. i kolejka do jednego długa
Madżen, u mnie seslerie autumnalis w pierwszym roku po posadzeniu stały w miejscu (sadziłam rok temu jedną partię i w tym roku wiosną drugą i te jak zaklęte mało urosły). Ale jak ruszyły po zimie, to w mig urosły, dosłownie w tydzień lub dwa zrobiły się z nich duże kępy, kilka razy większe od tego co sadziłam. Chyba jednak musisz wytrzymać do wiosny. Daj im szansę i nie przesadzaj, odwdzięczą się. Będą piekne duże jeże na wiosnę. One bardzo wcześnie startują i dla mnie to ich duża zaleta.
nie papryka? no raczej nie ale... to co to?
pomidory ci się rozszalały, tylko się cieszyć no i koniecznie ze śmietanką, ja lubię jeszcze z ogóreczkiem , choć wiem , że tych dwóch się nie łączy, ale wszystkiego sobie odmawiać?