Pomału się kończy czas lenistwa... a raczej szybko bo jutro wracamy Ale lenić się zbyt długo też się nie da więc... fajnie było ale ja mogę już wracać jeszcze kilka fotek tutejszych roślinek dla Was
Lantana - ostatnio opisywana w którejś z ogrodniczych gazet - chyba Mój piękny ogród
Milin który ostatnio - z marnym skutkiem tępię u siebie tutaj akurat mi się podoba
Wrzucam jeszcze raz obrazek i proszę, podpowiedzcie! Tu po lewej przy kolonie wrzuciłam thuje aurescens. W pierwszym moim planie był tam świerk biały conica, Ale mimo prób, przymiarek,oglądania go w necie i na żywo- za nic mi tam nie pasuje. Jakieś inne propozycje oprócz aurescens?
Witam,
na moim trzyletnim klonie pojawiły się jakieś białe plamy na liściach, nowe przyrosty natomiast usychają. Co jest tego przyczyną? Załączam zdjęcia.
Pozdrawiam!
Próbowałam wysiać na wiosnę nasiona z tej zwykłej zielonej ale nic nie wzeszło, nie jest taka chętna jak stipa.
Agnieszko pięknie masz i te pomidory. Mniam
Anito, z jakich grabów robiłaś tę bramę? Czy to są graby? Myślałam, że winobluszcz, bo na pewno coś ciekawego rośnie pod nimi.
Ile wusokości miały, ja zaczęłaś je naginać? Jak szerokie i wysokie jest to przejście?
Dojrzałam wrzosy do jesiennych dosadzeń. Sumak ładny - fajnie się prezentuje.
Cudownie wypielęgnowany ogród.