Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:28, 13 lut 2015

Do góry
Margo napisał(a)
Ana, a kiedy tniesz hortensje ? Nie chodzi mi o datę ale o pogodę.
U mnie po śniegu to tylko odległe wspomnienie zostało, ale temp. są tak w okolicy 0, -1 w nocy w dnia do 5 na plusie. Ocieplenia na razie też nie zapowiadają. To już ciąć czy jeszcze czekać ?
łoj to mi dałaś zapytkę, tnę raczej później, jak już jest troszkę cieplej. Sprawdziłam w zdjęciach i w tamtym roku cięłam jakoś na przełomie lutego i marca, ale w tamtym roku szybko ciepło było. w tamtym roku 20 lutego już krokusy miałam, a teraz jeszcze śnieg leży
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:24, 13 lut 2015

Do góry
Edit napisał(a)
Jakbym mogła prosić o info dotyczące róży ( w wolnej chwili oczywiście) to byłabym bardzo wdzięczna tak się tylko przypominam, żeby gdzieś nie uciekło pozdrawiam serdecznie
oooj pytałaś czy ona czegoś potrzebuje tak? Ja sadziłam ją jak w instrukcji, którą dostałam z rosarium. Czyli spory dołek w nóżki trochę nawozu, i dużo dobrej ziemi, nic nadzwyczajnego. Dobrze byłoby posadzić w kompoście jeśli masz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:19, 13 lut 2015

Do góry
Mirka napisał(a)
Ana pytam nieśmiało czy mogę na patyczki liczyć Pozdrawiam ze słonecznego dziś Mazowsza
oczywiście, jak będę cieła to będę pisała, u mnie kilkanaście się przyjęło co z nich będzie nie wiem, bo mi panowie połamali jak stawiali altanę... U Zielonej też się przyjęły, zatem jest szansa . U mnie na razie jeszcze śnieg i mgła...
przypomnij się ok?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:17, 13 lut 2015

Do góry
iwonadm napisał(a)
Aniu jak będziesz mogła to poproszę zdjęcia tej tojeści
nie najlepsze, ale znalezione na prędce

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:10, 13 lut 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Witaj w klubie ogrodowiskowych narciarek.
Nie siedze na forum bo jak sobie zaplanuje 3 dni na nartach to zawsze musi cos pomieszac szyki. Wpadla robota i walcze z czasem aby czesciowo sie wyrobić i jej nie stracic. Ale wyjazdu tez nie chce stracic.
Ale dumna jestem z ciebie ze siniaki i dupozjazdy nie zniechecily cie do nauki. Bedzie co wspominac.
Aniu ja uparciuch jestem W Białce spotkałam się z Aliną i zastanawiała się jak to że ja jeżdże, przecież w ubiegłum roku mówiłam, że nie umiem... już mnie chciała posądzić że nie byłam do końca szczera w ubiegłym roku
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:06, 13 lut 2015

Do góry
Edit napisał(a)
Podpowiem Turzyca bowles golden
dokładnie tak zobaczymy jak przeżyje zimę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:05, 13 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Wróciłaś a Ciebie nadal na O nie ma...
wróciłam, ale wiesz zawsze przed i po urlopie jest nawał roboty a do tego dzieciaki rota przyniosły..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:04, 13 lut 2015

Do góry
wadol napisał(a)
Tak Dorotko to Vanilla Fraise, nie wie dlaczego info potrzebne na cito, chyba nie wyszłaś do ogrodu bo u mnie jeszcze spora warstwa śniegu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:03, 13 lut 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Nie prawda... śledzę od kilku dni stan kolejkowy.. najdłuższe to takie do 6 osobowego krzesła, czyli stania na 1-2 minuty To dowód ..
Aniu zazdroszczę Ci pozytywnie, ja bym jeszcze się chyba bała takich trudnych górek w sobotę na kotelnicy rano było cudnie, w połódnie tragedia 25 minut staliśmy z Maksem w kolejce... a wieczorem było spokojnie ale takie muldy na czerwonej w kierunki niebieskich kanap, że trzy razy miałam bliskie spotkania z przyrodą
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:06, 12 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

Czy te hortensje to Vanille fraise? Dokładną nazwę potrzebuję co do rodzaju gatunku etc. Na cito.
Dziękuje
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:39, 12 lut 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Aneta - wybieramy się.. tylko bez Alinki.. ona będzie się ukulturalniać w inny sposób
Ta górka będzie nasza.. 1600 metrów różnicy wysokości do zjazdu na raz ... tak można jeździć

Foto ze strony Chopoku Moja ulubiona górka

wiem od niej o wyjeździe i że bez niej
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:36, 11 lut 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Dziękuję za życzenia
Jedno z nich spełniam sobie....... weekend narciarski planuję w towarzystwie szalonych kobitek. Same harpagnice.... już mnie nogi bolą jak pomyślę, że dziewczyny dadzą mi w kość
Spotkanie ogrodowiska w planowanym terminie nie doszło do skutku, kolejny termin mi nie pasuje. Psychicznie nastawiłam się na narty więc pojadę. Zima już ma ostatnie podrygi trzeba to wykorzystać.

Słyszałam od Alinki, że się wybieracie, miłego szusowania
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:03, 09 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko ferie się kończą, więc czas na wiosnę

Ana ja planuję wiosne w weekend

nicol21 napisał(a)
Ogród cudnie wygląda z tą delikatną pierzynką.

Kochana a co Ty tak rzadko u nas bywasz? Czyżby jakieś duże zmiany.

makkasia napisał(a)
Madżenie teraz na tych zimowych zdjęciach widac pięknie ułożenie zimozielonych i traw no nie mogę zaprzeczyć, że nawet zimą u Ciebie jest pięknie

Dlatego zakochałam się w trawach , bo z bukszpanami tworzą piękny ogród zimą
siakowa napisał(a)
Moja babcia ma takie przewidywania co do wiosny..jaki szczepan taki luty jaki dzien po szczepanie taki marzec...pamietam ze w Szczepana nieźle. przychodziło i sypnelo sniegiem..czyli taki luty ale za nic nie pamietam jaki byl nastepny dzien czyli marzec?

No to na dwoje wróżyła, znaczy się babka

JoannA napisał(a)
Aż się wierzyć nie chce że to zdjęcia Twojego ogrodu
Ale zaśnieżony ogród prezentuje się zjawwiskowo. I ta biek śniegu prawdziwie biała
U nas dzisiaj bez śniegu, a ten stary już nie wygląda tak ładnie jak Twój świeżutki puderek.
pozdrawiam

Dobry fotograf (to niby ja ) zrobi i z małpy kanarka czyli pokaże tylko to co ładne

butterfly napisał(a)
No, u mnie to ta zima tak ładnie nie wygląda jak u ciebie... ale czemu sie dziwic jak ja nawet traw nie powiązałam... a ty masz obowiązkowe czerwone kokardy

pozdrówka

Trawy bez wiazania cudownie u Ciebie wygladają. Ja wiązę tylko miskanty, uwielbiam gdy pozostałe u mnie falują. A że wietrznie u mnie to mam morze traw ciągle

magnolia napisał(a)
Madżen, cudnie!
Kontrasty, harmonia, mocne bryły i delikatne, zwiewne akcenty...pięknie

Ojoj jakie wspaniałe pochwaly.
Mam jeszcze kilka rabat do poprawy, te ktore pokazuja już spełniają ....częściowo.... me oczekiwania

kwiatholandii napisał(a)
Świetnie jak zawsze.minimalizm. kostki przy tarasie będę kopiowała

Kopiuj do woli. Codziennie mnie inspirujesz we wnętrzach

jazzy napisał(a)

Monika, toż to busz jest

Busz to będzie w tym roku

Mala_Mi napisał(a)
Zapomniałam zapytać się.. jak to robisz, że śnieg na fotach jest u Ciebie biały?
Chyba pora zmienić aparat.

Aniu ja mama starą cyfrową idiotenkamerę ... Chyba z powodu słońca śnieg byl biały???
Ewkakonewka napisał(a)
I doczekałaś się na osobisty prywatny śnieg Swoją drogą to bardzo ładnie wygląda taka gładziuteńka biała trawa A buksy i trawy w bieli, miód malina Dzisiaj u mnie dostawa śniegu od rana, piękna i spokojna

U nas obfita dostawa śniegu była, która sparaliżowała całe miasto... O maly włos a corka by miała poprawkę bez zdawania egzaminu.... Bo dojechac do miasta nie mogłyśmy.... Do centrum jechałam 1,5 godziny.... A zwykle zajmuje mi 30 min....
Jagodaa napisał(a)

Ogród pięknie wygląda, a do tego zdjęcia szczególnie się uśmiechnęłam .

Czekam wreszzcie na porządne ciecie kwadracików a wczoraj zaplanowałam zamiane trzech kulek na jedną większą

bleebla napisał(a)

A mnie najbardzej urzekła biała ściana na bukszpanie

A ja nawet tej nie zauwaźyłam. Wieczorem zadziwł mnie płot sasiadów, myślalam źe z brązu przemalowali na bialy. Calutki był oblepiony śniegiem
martaibartek napisał(a)
Pięknie!

Dziękuję , witaj dawno Cie nie było

olaw napisał(a)
jestem na bieżąco i białą piękną zimą się zachwycam

Oluś a Jak Twój wątek ? Ozył świeżymi zdjęciami?

gusiarz napisał(a)
A ja upraszam się o jeszcze dwa tygodnie śniegu... bo my dopiero zaczynamy ferie!!! No pozwalam by stopniał z okazji Gardenii
Soczyście biało czy o cudnościach ktoś już pisał?

Aga w gorach śnieg ma być jeszcze do marca, bezdyskusyjnie dwa następne weekenedy planuję w górach, tylko w sobotę zaczne wiosne we Wrocławiu a potem szu szu

A potem juz odliczmy do wiosny, tniemy, przesadzamy, czekamy na przesylki z zakupami
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:57, 09 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
PAŹDZIERNIK

Na pewno gdzieś pisałaś ... Aniu poproszę o nazwę tej zółtej trawki na pierwszym planie czy to carex oshimensis everillo?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:55, 08 lut 2015

Do góry
Marzenko ferie się kończą, więc czas na wiosnę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:54, 06 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Cudowny widok! Taki mały człowiek, a śmiga. Może i ja się kiedyś nauczę.
Jak Twoje siniaki?
siniaki są nie ma siły wczoraj doszedł nowy po tym jak wjechał we mnie na kotelnicy facet na desce, wygrzmoiciłam się aż miło, tłukąc łepetyną. Kask to cudowny wynalazek i powinien być OBOWIĄZKOWY dla każdego
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:51, 06 lut 2015

Do góry
andziurex napisał(a)
Kurcze, macie szczęście, że mieliście choć jeden tydzień ferii bez mazowieckiego. W zeszłym tygodniu było masakrycznie dużo ludzi. Chodziliśmy na stok o 8 rano i potem po obiedzie ok 16-17, w pozostałych godzinach tłumy do wyciągów, chamstwo i buractwo, wypychanie do kolejki, przejeżdżanie po nartach. No osobiście takiego bydła dawno nie widziałam. Najbardziej bałam się o dzieci żeby ich ktoś nie staranował. No na szczęście warunki były super i tak się wyjeździliśmy, że ja wróciłam z rozwalonym kolanem, a córka z anginą ropną Ciekawa jestem czy w Białce poinformowali Was, że dzieci do 120cm. mają karnet czasowy z opiekunem za darmo? Nas w Czorsztynie nie, kolega przypadkiem znalazł taką informację w regulaminie dopiero po 3 dniach jeżdżenia. Mój 6latek naprawdę dużo jeździł a obejmowała go ta promocja... Nauczka dla nas żeby następnym razem wykazać się ograniczonym zaufaniem i czytać regulamin na stoku. Kto to w ogóle czyta??????
teraz też jest dużo ludzi... rozmawiałam z kobitką która była w ubiegłym tygodniu (gdy mazowieckie było na feriach) i w tym tygodniu i twierdziła że w tym tygodniu jest dużo ludzi, że aż była ździwiona, że w mazowieckie ferie było mniej ludzi. Instruktor za to mówi, że ilość ludzi jest porównywalna Przy kasach jest tak a'linijka' z informacja o tych 120 cm dotyczy to czasowych biletów a my jeździmy na punkty bo przy tych kolejkach do wyciągów w ciągu dnia chyba bardziej się opłaci. Luźniej się robi około 15
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:40, 05 lut 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
odpowiem po feriach bo z telefonu kiepsko sie pisze

Bardzo dziękuję Życzę udanych ferii i pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:02, 05 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
No to pozdrawiam. Dzielna jesteś. Pewnie frajda jest, tak się nauczyć i dać radę A jak najmłodszy? Radzi sobie?
Jaś na początku miał problem, po dwóch dniach załapał, dzisiaj zjeżdżał z instruktorem kilka razy z kotelnicy. Jak go odebrałam to powiedział ze fajne jest to zjeżdżanie

Zdjęcia z bani gdzie go odbierałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:59, 05 lut 2015

Do góry
Edit napisał(a)
Witam ponownie, przepraszam że tak dopytuję o te róże, ale zamówiłam je tylko i wyłącznie dlatego, że zainpirowały mnie właśnie u Ciebie. Są piękne i chciałabym aby u mnie rosły i wyglądały równie pięknie dlatego do mojej poprzedniej serii pytań dodam jeszcze jedno. Czy podłoże było jakoś szczególnie przygotowane, że tak pięknie kwitną? Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam
odpowiem po feriach bo z telefonu kiepsko sie pisze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies