Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Mirka 10:44, 13 lut 2015

D:Widziałam u Zielonej sadzonki Ja robiłam z Anabelek Super się ukorzeniły Dzięki
Edit 12:57, 13 lut 2015

Jakbym mogła prosić o info dotyczące róży ( w wolnej chwili oczywiście) to byłabym bardzo wdzięczna tak się tylko przypominam, żeby gdzieś nie uciekło pozdrawiam serdecznie
ana_art 17:24, 13 lut 2015

Edit napisał(a)
Jakbym mogła prosić o info dotyczące róży ( w wolnej chwili oczywiście) to byłabym bardzo wdzięczna tak się tylko przypominam, żeby gdzieś nie uciekło pozdrawiam serdecznie
oooj pytałaś czy ona czegoś potrzebuje tak? Ja sadziłam ją jak w instrukcji, którą dostałam z rosarium. Czyli spory dołek w nóżki trochę nawozu, i dużo dobrej ziemi, nic nadzwyczajnego. Dobrze byłoby posadzić w kompoście jeśli masz
ana_art 17:28, 13 lut 2015

Margo napisał(a)
Ana, a kiedy tniesz hortensje ? Nie chodzi mi o datę ale o pogodę.
U mnie po śniegu to tylko odległe wspomnienie zostało, ale temp. są tak w okolicy 0, -1 w nocy w dnia do 5 na plusie. Ocieplenia na razie też nie zapowiadają. To już ciąć czy jeszcze czekać ?
łoj to mi dałaś zapytkę, tnę raczej później, jak już jest troszkę cieplej. Sprawdziłam w zdjęciach i w tamtym roku cięłam jakoś na przełomie lutego i marca, ale w tamtym roku szybko ciepło było. w tamtym roku 20 lutego już krokusy miałam, a teraz jeszcze śnieg leży
wadol 18:44, 13 lut 2015

ana_art napisał(a)
Tak Dorotko to Vanilla Fraise, nie wie dlaczego info potrzebne na cito, chyba nie wyszłaś do ogrodu bo u mnie jeszcze spora warstwa śniegu

Dzięki za odp. Są jeszcze Vanille Fraise'Renhy' PBR. Obejrzałam wszystkie, z dopiskiem Renhy i bez ale żadne nie przypominają Twoich
(Spieszyłam się żeby skończyć zamówienie) Anetko skoczysz ze mną do Pęchcina w kwietniu?
ana_art 19:13, 13 lut 2015

wadol napisał(a)

Dzięki za odp. Są jeszcze Vanille Fraise'Renhy' PBR. Obejrzałam wszystkie, z dopiskiem Renhy i bez ale żadne nie przypominają Twoich
(Spieszyłam się żeby skończyć zamówienie) Anetko skoczysz ze mną do Pęchcina w kwietniu?
no widzisz ja nawet nie wiedziałam że są jakieś podkategorie... do Pęchcina z ogromną przyjemnością Zawsze
Madzenka 19:15, 13 lut 2015

U mnie śniegu nie ma i pierwsze krokusy są, zatem u Cibie za 1-2 tygonie wiosna
ana_art 19:44, 13 lut 2015

Madzenka napisał(a)
U mnie śniegu nie ma i pierwsze krokusy są, zatem u Cibie za 1-2 tygonie wiosna
oby dobra kobieto fakt dzisiaj czuć było wiosnę w powietrzu
iwonadm 20:00, 13 lut 2015

Ładne te tojeści ile masz tam wsadzonych szt.? Zamówiłam tylko 3 czy szybko się rozrasta?
ana_art 20:14, 13 lut 2015

iwonadm napisał(a)
Ładne te tojeści ile masz tam wsadzonych szt.? Zamówiłam tylko 3 czy szybko się rozrasta?
oj sporo ich tam jest. Czy szybko się rozrasta nie wiem, bo to ich pierwszy sezon. To wystawa w Angli to sprawiła, że stały się popularne...