Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Edit 23:40, 05 lut 2015

ana_art napisał(a)
odpowiem po feriach bo z telefonu kiepsko sie pisze

Bardzo dziękuję Życzę udanych ferii i pozdrawiam
Madzenka 06:53, 06 lut 2015

Śmiganie na całego, juz Was nic nie zatrzyma
andziurex 07:32, 06 lut 2015

Kurcze, macie szczęście, że mieliście choć jeden tydzień ferii bez mazowieckiego. W zeszłym tygodniu było masakrycznie dużo ludzi. Chodziliśmy na stok o 8 rano i potem po obiedzie ok 16-17, w pozostałych godzinach tłumy do wyciągów, chamstwo i buractwo, wypychanie do kolejki, przejeżdżanie po nartach. No osobiście takiego bydła dawno nie widziałam. Najbardziej bałam się o dzieci żeby ich ktoś nie staranował. No na szczęście warunki były super i tak się wyjeździliśmy, że ja wróciłam z rozwalonym kolanem, a córka z anginą ropną Ciekawa jestem czy w Białce poinformowali Was, że dzieci do 120cm. mają karnet czasowy z opiekunem za darmo? Nas w Czorsztynie nie, kolega przypadkiem znalazł taką informację w regulaminie dopiero po 3 dniach jeżdżenia. Mój 6latek naprawdę dużo jeździł a obejmowała go ta promocja... Nauczka dla nas żeby następnym razem wykazać się ograniczonym zaufaniem i czytać regulamin na stoku. Kto to w ogóle czyta??????
martaibartek 08:38, 06 lut 2015

Aneta gratuluję sukcesów narciarskich! wracaj w jednym kawałku
ana_art 10:51, 06 lut 2015

andziurex napisał(a)
Kurcze, macie szczęście, że mieliście choć jeden tydzień ferii bez mazowieckiego. W zeszłym tygodniu było masakrycznie dużo ludzi. Chodziliśmy na stok o 8 rano i potem po obiedzie ok 16-17, w pozostałych godzinach tłumy do wyciągów, chamstwo i buractwo, wypychanie do kolejki, przejeżdżanie po nartach. No osobiście takiego bydła dawno nie widziałam. Najbardziej bałam się o dzieci żeby ich ktoś nie staranował. No na szczęście warunki były super i tak się wyjeździliśmy, że ja wróciłam z rozwalonym kolanem, a córka z anginą ropną Ciekawa jestem czy w Białce poinformowali Was, że dzieci do 120cm. mają karnet czasowy z opiekunem za darmo? Nas w Czorsztynie nie, kolega przypadkiem znalazł taką informację w regulaminie dopiero po 3 dniach jeżdżenia. Mój 6latek naprawdę dużo jeździł a obejmowała go ta promocja... Nauczka dla nas żeby następnym razem wykazać się ograniczonym zaufaniem i czytać regulamin na stoku. Kto to w ogóle czyta??????
teraz też jest dużo ludzi... rozmawiałam z kobitką która była w ubiegłym tygodniu (gdy mazowieckie było na feriach) i w tym tygodniu i twierdziła że w tym tygodniu jest dużo ludzi, że aż była ździwiona, że w mazowieckie ferie było mniej ludzi. Instruktor za to mówi, że ilość ludzi jest porównywalna Przy kasach jest tak a'linijka' z informacja o tych 120 cm dotyczy to czasowych biletów a my jeździmy na punkty bo przy tych kolejkach do wyciągów w ciągu dnia chyba bardziej się opłaci. Luźniej się robi około 15
ana_art 10:54, 06 lut 2015

Zielona napisał(a)
Cudowny widok! Taki mały człowiek, a śmiga. Może i ja się kiedyś nauczę.
Jak Twoje siniaki?
siniaki są nie ma siły wczoraj doszedł nowy po tym jak wjechał we mnie na kotelnicy facet na desce, wygrzmoiciłam się aż miło, tłukąc łepetyną. Kask to cudowny wynalazek i powinien być OBOWIĄZKOWY dla każdego
asiek 13:37, 06 lut 2015

Cześć Aniu,
Jeszcze się nie znamy. Jestem Asia. Prześledziłam część Twojego wątku (strasznie długi ). Mam pytanie. Czy żwirek na rabacie przed domem wysypałaś bezpośrednio na ziemię? Podejrzewam, że tak, bo rasowy "Ogrodowiskowiec" mat nie stosuje Czy nie przerastają Ci chwasty przez żwirek i czy nie miesza Ci się z ziemią?
Iwk4 13:42, 06 lut 2015

Dziś szusuje na śniegu, a jak przyszłaś tu, był taki
andziurex 14:27, 06 lut 2015

W sumie Śląsk ma teraz ferie. Właścicielka pensjonatu gdzie mieszkaliśmy mówiła, że wtedy też jest bardzo dużo ludzi.
Dobrze że przynajmniej pogoda ładna, bo w zeszłym roku to biedronki i komary latały nad błotem na stoku, a obok krokusy kwitły
Uważaj na piratów stokowych, bo jak Cię połamią to kto te Twoje ary obrobi!!!
martaibartek 20:10, 06 lut 2015

Och na piratów trzeba uważać, mnie tak jeden grzmotnął (i pojechał dalej), ze ze stoku pogotowie na skuterze mnie zbierało