ale grubo kwiatów jeju super czy ona ma siłę te cudowności utrzymać ? ja wsadziłam sobie trzy lilie no i zawsze coś sknocę jak nie walnę haką to znów wiatr mi łamie czy coś a nie powiem są w zacisznym miejscu no i jedna mi się ostała zaraz znajdę... bo liliowce to mam jaśniutkie i te pomarańczowe
tylko się nie śmiej bo moja bidna ...ale była bo czy będzie to dam znać hiii
O tak ta róza bardzo zmienia się w róznej fazie kwiatu.
Czzy planuję zakup lilii. Nie umiałabym ich nie dokupić.Już w sobotę byłam na zakupach w carrefourze i były lilie azjatyckie na wagę. Oczywiście kupiłam, bo duże cebule. Później jak liczyłam w domu jedna cebula wyniosła 2, 47.
AI mieczyki tez na wagę kupiłam , te wyniosły 0,34 gr za cebulkę.
Teraz leża już w szufladzie w lodówce i czekać tam będą do momentu posadzenia do ziemi.
Dla mnie wszystkie róże są piękne. Ale są też i piękniejsze.Na pewno jeszcze nie jedną dokupisz.
To prawda ta róża w pączkach jest inna, w początkowym rozkwicie inna, rozkwicie inna i w przekwitaniu jeszcze inna.I te pełne kwiaty.cudna,Jedna z moich ulubienic
Z miniaturkami raczej bywa trudno.Ja też kiedyś dostałam i jeden rok przetrwała i to też iina niż w pierwszym roku
Jak ty te kolaże robisz ??Ja ich nie umiem
Dla was moje kwitnące parapetowe
Hej Basiu
Widzę liliowo u Ciebie A ja nie mam żadnej lilijki.
Moja siostra Gosia zaczęła kupować cebule od dwóch lat.Nasza Mama wręcz uwielbia lilie i ma je u siebie na działeczce.
A ja przyszłam Ci powiedzieć,ze wstawiałam zdjęcia warzywnika u siebie W końcu dokopałam się do zdjęć.
Dzisiaj sobie pozwoliłem wyciąć kocimiętkę, jeżówkę, lilie część liliowców, werbeny i przyciąłem pigwę Zostały mi jeszcze trawy, róże i posprzątanie po nalocie kur
Lilie zawsze kojarzą mi się z arystokracją w ogrodzie. Wyglądają tak pięknie i dostojnie. W tym sezonie planuję zakup cebul a tymczasem jestem bardzo ciekawa co wyrośnie z tych otrzymanych od ciebie
O fiu, fiu,,,ależ tych nasion sporo już kupiłaś.
A ja jeszcze nic.
Zima chyba jeszcze śpię.
a właściwie wczoraj w carrfourze kupiłam lilie azjatyckie na wagę,ładne duże cebule.
I mieczyki na wagę