Aaaa to jak się nie znałyśmy to wszystko jasne. Dżizas a dlaczego aż ze Szczecina?
Nie musze chyba pisać ze kocham magnolie
Może dlatego Kasiu, że jeszcze w kwietniu nie "znałyśmy się"? Ja mam świdośliwę lamarcką ... drzewa sprowadzałam ze Szczecina w kwietniu ubiegłego roku. Tak wyglądały tuz po dostawie
Wyedukowałam się trochę na temat gorczycy
Nad morze tym razem, będę spacerować i zajadac się rybami.
A dokąd sie wybierasz Jolu?
Mój mąż na szczęście, nie ma nic przeciwko zakupom ogrodowym
Na razie nie w głowie mi ogród Wracamy właśnie na obiadek do Babci
Marzenko, A czemu przycina się brzozy?
Nie planuję niczego ciąć wczesniej niz za miesiąc. Wg prognoz wrócą mrozy do nas jeszcze i dopiero od polowy lutego ma byc cieplej Poza tym nie mam aktulnie czasu na ogród w weekedny , choroby rodziców nie wybieraja dogodnych terminów Jesli się uda to w przyszla sobotę, gdyby nadeszło ocieplenie, przytnę brzozy. Na ciecie traw i krzewów jeszcze jest zdecydowanie za wczenie. Zwlaszcza, że u nas mają wrócić mrozy do ok 10 stopni w nocy, a pewnie w innych częściach kraju będzie zdecydowanie zimniej Styczen to czas odpoczynku dla ogrodnikow. Pod koniec stycznia warto pomyslec o drzewach owocowych i brzozach
Fajne zdjęcie
O widzę Bożenko, że wracasz do formy to dobrze
Witaj Zbyszku. Dziękuję za mile słowa. Tak, zima ciągle mrozi i biało wszędzie
Niby tak. Ale jak pomyslę, ze najpierw tęsknimy, wyczekujemy, a potem raz dwa i już jesień i znowu starsi jesteśmy, to mi się smutno jakoś tak robi. Będę wiec wiosnę i lato przywoływać, choć po jednej fotce, na obrazku. Co milej trochę na sercu będzie