Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:28, 18 gru 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Małgosiu, wianek śliczny. Zdolna z Ciebie dziewczyna.
Pozdrawiam serdecznie

Joasiu, dzieki za komplement
A miało być tak pięknie.... 11:07, 18 gru 2013

Do góry
Renia..zapraszam... spapramy jaki wianek... przyjedz Ten łańcuszek do wianka jak marzenie... nie widziałam takich.. bo też bym kupiła

Do cyprysika bombek nie kleiłam, tylko powiesiłam.. a cyprysika kupiłam za 7 zł, wiec jak umarznie to przeżyję Traktuję go jak kwiat cięty
Dwa ogrody 07:47, 18 gru 2013

Do góry
Girlanda bardzo ładna, śliczna, no i żywa z własnego ogrodu gałązki?

W zeszłym roku miałam wianek z ostrokrzewu, ale w tym roku nie mogłam dostać gałązek i zrobiłam z jodły.
Dwa ogrody 00:35, 18 gru 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Aniu, jak miło, że zaglądasz, cieszę się, że pokazałam coś, czego nie było...

Kosz nad kuchnię, został mi jeszcze stroik na stół, mam kupione dwie doniczki czerwonej gaulterii( nie wiem, czy dobrze pamiętam nazwę), spodobała mi się w ubiegłym roku biała pokazywana przez Danusię, kupiłam do doniczki na zewnątrz, oczywiście zmarzły, teraz będą w kuchni:

Czas na ozdoby do dużego pokoju/salonu:

Bardzo ładne ozdoby świąteczne, a w szczególności ten wianek mi się podoba i girlanda zbierasz wazy? pozdrawiam
Ogród z widokiem na jezioro 23:33, 17 gru 2013

Do góry
Wianek na pewno się uda. Pomału na forum coraz więcej Kujawianek. Ja jestem z Włocławka, ale działkę mam koło Rypina. Pozdrówka.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:27, 17 gru 2013

Do góry
Wianek mi się bardzo podoba ale ja teraz ślepa kura i nie wypatrzyłam kto jest na zdjęciu pozdrawiam Marzenko
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 23:21, 17 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Jak powiesicie światełka to i nastrój sie zrobi. Pozdrówka.

I pachnący wianek na stól....
Ja celebruję święta....
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:04, 17 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
A te wianki brzozowe tak mi się spodobały że jak znajdę jeszcze chwilkę czasu w tym młynie , to napadnę jakąś brzozę i chyba ogolę do cna .... Bo moja to tak zdechlok że jakbym ją ogoliła to by była łysa zupełnie a wianek miałby średnicę 5 cm

Moje gałązki do wianków brzózkowych, wszystkie wyzbierane, te opadłe wykorzystałam, ja mam za ogrodzeniem giganty miałam budulec buziaki Eluś
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:42, 17 gru 2013

Do góry
Syla napisał(a)
dwa dla koleżanek .... jeden dla mnie ......

Syla ale cudne wianki ,podsunęłaś mi pomysł na wianek do pokoju córki ,myślałam o turkusowo białych kolorach,ale te czarne są bardzo ładne i pasują do jej koloru ścian ,zrobnie podobne pozdrawiam
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:09, 17 gru 2013

Do góry
mój jedyny wianek ale w wersji stroika - stroiki nie w modzie ale ja stroiki robię

gwiazdy betlejemskiej kiedyś nie lubilam a teraz mi się zmieniło

w lecie na wyprzedaży kupiłam fajne doniczki po 12 zl - fane bo kształt flakona no i przywieszka stosowna

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:12, 17 gru 2013

Do góry
I ja wianek zapamiętałam ,ale nawet nie zwróciłam uwagi na zdjęcie

Moja mama kupiła sobie firanki ,powiesiła na oknie i po trzech miesiącach odwiedziła ją znajoma
Po 5 minutach picia kawy mówi do mojej mamy
-Kurcze ale masz dziurę w firance ,moja mama oczy jak 5 zł gdzie ?co ?jak ?nie możliwe...a jednak dziura jak byk
To się nazywa spostrzegawczość ....... tak jak z tym zdjęciem Marzenko
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:01, 17 gru 2013

Do góry
Jak widać ani ze mnie księgowa, ani komornik.. chociaż dziś stwierdziłam, że trzeba zmienić charakter i zostać komornikiem.. ten to ma klawe życie.. podstawa.. odpowiedni charakter......

Tak sie zapatrzyłam na ten wianek, bo bardzo mi się spodobał, że nawet nie zauważyłam zdjęć w tle, ale wianek zapamiętałam.. i brawo dla spostrzegawczych, ze w tej czarnej kręconej wypatrzyli Ciebie..... ja bym nawet na torturach nie powiedziała, że Ty to Ty

A hasło komornik. to był żart.. i mam nadzieję, że sie dziewczyny nie obraziły... mi takei lapsusy słowne ciągle sie zdążają.. taka Mała MI.. wypisz wymaluj.. trzeba brać poprawkę
I kiedyś było takie powiedzenie "Co sie gapisz jak komornik na szafę "
Ogród w budowie - nieustającej 19:59, 17 gru 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
A ja mam w planie jeszcze jeden wianek - z braku miejsca na ekspozycję pozostaje tylko stół ogrodowy.
I tak sobie myślę nad jego wyglądem (biel) i nad bombkami z Almi.

Ewa, bombki z Almi Decor nie nadadzą się na zewnątrz, są za drogie i za delikatne, ozdobione "koronkami" i kamieniami, perełkami, sznureczkami, zniszczą się na polu na pewno. Do kompozycji na zewnątrz użyj jakichś starych bombek, albo kup takie tanie.
W zeszłym roku miałam na furtce gwiazdę z czerwonych gałęzi derenia, ozdobioną jodłą i kolorowymi bombkami, po paru dniach prawie wszystkie były srebrne.
Mój nowy stary ogród 18:14, 17 gru 2013

Do góry
O rany ale wsunęłabym takiego torcika Ogród przystrojony pięknie a wianek superowy. Buziaki zostawiam.
Dwa ogrody 17:29, 17 gru 2013

Do góry
Dekoracje Bożonarodzeniowe takie jak u Ciebie, bez żadnego problemu i z radością wstawiłabym do swojego domu, mam nadzieję że to bardzo dobry komplement.
U mnie tylko skromny wianek adwentowy na stole i brak czasu na ozdoby. Na szczęście święta tak się rozkładają, że zostaje cały weekend i poniedziałek, więc będę wtedy dekorować dom. Mam zamiar pokłuć się trochę ostrokrzewem.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 17:16, 17 gru 2013

Do góry
Małgosiu, wianek śliczny. Zdolna z Ciebie dziewczyna.
Pozdrawiam serdecznie
Piaskownia na zakręcie 16:57, 17 gru 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Ale wianków, z pomocą dziewczynek to prawdziwe szaleństwo wiankowe

Ewunia, dziękuję za instruktaż, ale dalej nie wiem jaki to jest drut co się wygina w koło, po prostu takowego nie mam, ale jak podpowiesz , gdzie takowy szybko zdobyć, byłoby cudownie, a jak nie to się nie przejmuj, gdzieś na strychu mam podkład wiklinowy, muszę poszukać, a jeden kupiłam na allegro, jeden chociaż jednusi wianek chciałabym samodzielnie zrobić

Ozdoby to raczej w weekend będę zbierać, to co mam w ogrodzie,

mam już pistolet i klej termo topliwy, dzisiaj kurier przywiózł, razem z gąbkami do koszyków, drucik florystyczny, wstążkę, więc coś już mam, a jak mi pójdzie to zobaczymy w sobotę,

śnieg w spray-u powinnam mieć, jak nie wyrzuciłam, kulki styropianowe widziałam w markecie, ale farbę czerwoną to musiałabym jeszcze kupić, bo nie mam nic czerwonego, coś znajdę

buziaki i dzięki

Ja szyko drut zdobyłam ...... poprosiłam mojego męża i mi cosik wyszperał

Agatko, masz wiadomość na priv

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:54, 17 gru 2013

Do góry
Przepiękny wianek!!!!
Dwa ogrody 16:21, 17 gru 2013

Do góry
Ale cuda pokazujesz Mariola!
Ta girland boska jest a pierniczki.....mhm.marzenie.........
Do tego wianek powieszony na tym twoim ostrokrzewie w ogrodzie robi za cała dekoracje, rozumiem że wisi tam tylko do zdjecia. Pamietam ten twój ostrokrzew, wielki tuz obok wejścia na ganek, zachwycił mnie we wrześniu a czy on ma teraz te swoje cudne czerwone korale ? Bo nie zauważyłam na fotce.
Ty Zdolniacha jestes....

Ja tez mam ostrokrzew od wielu lat ale nigdy go nie ciełam i on tak sobie stał i nie rozrastał sie az w tym roku wczesna wiosna mocno go pociachałam a on od razu miał piekne jasnozielone przyrosty i zakwitł drobnymi kremowo-żóltymi mkwiateczkami, łudziłam sie wiec że bedą i owocki ale niestety nie ma. Gdzieś czytałam że są wśród ostrokrzewów osobniki męskie i żeńskie i tylko jedne z nich owocuja - chyba te żeńskie, więc mój jest prawdobodobnie meski.......trudno i tak pierwiastka meskiego u mnie nie za dużo.........zostałam ja i ...suka..... dobrze że chociaż w ogrodzie mam męskie osobniki dookoła......
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:02, 17 gru 2013

Do góry
dominika_rew napisał(a)
Ten wianek jest cudowny - naprawdę!

Cieszę sie że ci się podoba Dominiko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies