Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

malgorzata_s... 16:16, 11 gru 2013

Ale wiankowo u ciebie Chyba więcej niż ja ich zrobiłaś Ja podkłady zrobiłam z winobluszczu
ewsyg 16:33, 11 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale wiankowo u ciebie Chyba więcej niż ja ich zrobiłaś Ja podkłady zrobiłam z winobluszczu

Też fajny pomysł. Mnie bardzo podoba się winobluszcz, ale mój jeszcze młodziutki.
EPODLAS 20:25, 11 gru 2013

Na forum rewia mody wiankowej. Wszystkie piękne. Sama robisz podkłady wykorzystując odpady krawieckie. Bardzo fajnie - ekonomicznie i ekologicznie. A wianki robisz śliczne.
Agania 21:09, 11 gru 2013

Ale wianków, z pomocą dziewczynek to prawdziwe szaleństwo wiankowe

Ewunia, dziękuję za instruktaż, ale dalej nie wiem jaki to jest drut co się wygina w koło, po prostu takowego nie mam, ale jak podpowiesz , gdzie takowy szybko zdobyć, byłoby cudownie, a jak nie to się nie przejmuj, gdzieś na strychu mam podkład wiklinowy, muszę poszukać, a jeden kupiłam na allegro, jeden chociaż jednusi wianek chciałabym samodzielnie zrobić

Ozdoby to raczej w weekend będę zbierać, to co mam w ogrodzie,

mam już pistolet i klej termo topliwy, dzisiaj kurier przywiózł, razem z gąbkami do koszyków, drucik florystyczny, wstążkę, więc coś już mam, a jak mi pójdzie to zobaczymy w sobotę,

śnieg w spray-u powinnam mieć, jak nie wyrzuciłam, kulki styropianowe widziałam w markecie, ale farbę czerwoną to musiałabym jeszcze kupić, bo nie mam nic czerwonego, coś znajdę

buziaki i dzięki
grazyna 21:15, 11 gru 2013

Powtórzę za Bożenką Epodlas - szaleństwo wiankowe nastało na Forum, cudowne szaleństwo

Ewa poczytałam instrukcję, ale to trzeba mieć smykałkę, cierpliwość i czas - a u mnie z tym wszystkim nie tak jakbym chciała

Piękności porobiłaś

Do Pisarzowic pojedziemy wszystkie, w końcu poznamy się
gierczusia 13:37, 13 gru 2013

ewsyg napisał(a)

Super, że Ci się Elu podobają

Ja lubię robótki ręczne - szydełkuję, szyję i filcuję .. takie tam babskie głupotki

To super .,,, ja teź poradzę sobie z drutami i szydełkiem .. I z maszyną do szycia też co ale filcowanie ???... Oświecić mnie , co to za magia , bo bardzo ciekawa jestem..a brzmi fatastiko
kasiek 14:17, 15 gru 2013

I znowu śliczne wianki - ależ tu talenta na tym Ogrodowisku, myślał by kto że moze zawodowe florystki
Śliczne robótki
ewsyg 16:54, 17 gru 2013

EPODLAS napisał(a)
Na forum rewia mody wiankowej. Wszystkie piękne. Sama robisz podkłady wykorzystując odpady krawieckie. Bardzo fajnie - ekonomicznie i ekologicznie. A wianki robisz śliczne.

Bożenko dziękuję za odwiedziny i miłe słowo
ewsyg 16:57, 17 gru 2013

Agania napisał(a)
Ale wianków, z pomocą dziewczynek to prawdziwe szaleństwo wiankowe

Ewunia, dziękuję za instruktaż, ale dalej nie wiem jaki to jest drut co się wygina w koło, po prostu takowego nie mam, ale jak podpowiesz , gdzie takowy szybko zdobyć, byłoby cudownie, a jak nie to się nie przejmuj, gdzieś na strychu mam podkład wiklinowy, muszę poszukać, a jeden kupiłam na allegro, jeden chociaż jednusi wianek chciałabym samodzielnie zrobić

Ozdoby to raczej w weekend będę zbierać, to co mam w ogrodzie,

mam już pistolet i klej termo topliwy, dzisiaj kurier przywiózł, razem z gąbkami do koszyków, drucik florystyczny, wstążkę, więc coś już mam, a jak mi pójdzie to zobaczymy w sobotę,

śnieg w spray-u powinnam mieć, jak nie wyrzuciłam, kulki styropianowe widziałam w markecie, ale farbę czerwoną to musiałabym jeszcze kupić, bo nie mam nic czerwonego, coś znajdę

buziaki i dzięki

Ja szyko drut zdobyłam ...... poprosiłam mojego męża i mi cosik wyszperał

Agatko, masz wiadomość na priv

ewsyg 17:00, 17 gru 2013

grazyna napisał(a)
Powtórzę za Bożenką Epodlas - szaleństwo wiankowe nastało na Forum, cudowne szaleństwo

Ewa poczytałam instrukcję, ale to trzeba mieć smykałkę, cierpliwość i czas - a u mnie z tym wszystkim nie tak jakbym chciała

Piękności porobiłaś

Do Pisarzowic pojedziemy wszystkie, w końcu poznamy się

Fakt Grażynko, trzeba to lubić. Mam nadzieję, że dotrę do Pisarzowic i poznamy sie osobiście liczę na to bardzo. Ale to jeszcze tyle czasu musi upłynąć - chociaż szybko płynie