Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Jurajski Ogród 21:59, 23 lip 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Na dobranoc

Aguś jak to możliwe ,ze pokazujesz za każdym razem jeszcze piękniejsze widoki Twoje dobranocki są jedyne i nie powtarzalne pozdrawiam serdecznie
Miejsko & sielsko 21:57, 23 lip 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Super Ci to wyszło. Nie do uwierzenia, że ogród nawet roku nie ma.
Ogród Eli 21:55, 23 lip 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
i na szybko wczorajsze,wieczorne fotki

Ela jestem pod wielkim wrażeniem!Jakie śliczne zakątki komponujesz,a jak rozważnie i gustownie,no mocno mi się u Ciebie podoba!
Pozdrawiam serdecznie
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:55, 23 lip 2014

Do góry
Wiolu! to ta róża, tylko kolor przekłamany,bo zdjęcie trochę prześwietlone.Kupiłam ją tej wiosny, ale nazwę mam zapisaną w notesie,który jest na działce. Jutro Ci prześlę.Pozdrawiam

ma badzo ciemny biskupi kolor i jest dość wysoka
Ogród cichy i przytulny 21:54, 23 lip 2014

Do góry
Nigdy nie przypuszczałam, że będę cieszyła się z deszczu jak dzisiejszego dnia

W trakcie spaceru wyszło słońce ale znacznie spadłą temperatura. Z +30 do 22. W końcu można życ

Moja codzienność - ogród Oli 21:54, 23 lip 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Ewcia teraz dla odmiany zdjęcia bure i ponure
Podziałałam na podjazdowej i lunęło... żwirku na składzie brak, czekam.. i dumam co sadziś w tym kwadracie bo jest większy niż zakładałam

i w końcu pierwszy kwiat ketmii

perfekcjonizm w 100 %
Ogród cichy i przytulny 21:50, 23 lip 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Tuż po deszczu

Asiu nie wiedziałam ,a juz przynajmniej nie widziałam ,że masz takie sympatyczne i klimatyczne oczko wodne bardzo ładne , deszcz cudny a po deszczu świeży oddech
Kubusiowo II 21:49, 23 lip 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)

I wypieliłam

Coś pięknego! Pięknie u ciebie Jak kosisz trawę przy rabacie, że tak ładnie wykończona? Kółkiem po piasku?
Mój 4 arowy azyl... 21:49, 23 lip 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Basiu.. 4 stronki cudowności obejrzałem... co jedna roślinka to piękniejsza.. masz do tego rękę... a odetka sie pokłada jak ma za dobra ziemię.. i białę są sztywniejsze od różwej.. takei moje obserwacje.

W takim razie moim pokładanie się nie grozi - mimo użyźniania ziemia w dalszym ciągu słabiutka.
A to odętka w OB w Powsinie. Prawda że ładna?

Ogród cichy i przytulny 21:47, 23 lip 2014

Do góry
asiach napisał(a)

To bardzo przykre
Wiem, że już jest lepiej
Podwójne buziaki dla maluszka i T.
Pozdrawiam ciepło

Dla K. buziaki i ....

Asiu wielkie dzięki ,buziaki zawsze pomagają szczególnie serdeczne piękne ujęcia owadów Asiu deszczu zazdroszczę bo u nas ledwo pokropiło ,ale zyję nadzieją ,ze w końcu przyjdzie upragniony deszcz
pozdrawiam cieplutko
Kubusiowo II 21:46, 23 lip 2014

Do góry

Ale to co później nadjechało było lepsze bo można było na tym jechać. No przecież jak to być może żeby Kuba nie skorzystał z takiej okazji

Wieczorem odbył się jeszcze festyn we wsi, na którym mój Paweł zdobył dyplom, uwaga... "za najpiękniejszy głos"! No mało nie padłam jak przeczytałam na dyplomie A ja z Ardkiem, sąsiadem z Mazurskiej Kniei zdobyliśmy pierwsza nagrodę w konkursie pt.: "Żywieniowa piramida". Trzeba było z warzyw i owoców zrobić dzieło warzywne, więc by było coś dla Pań i Panów powstał "Babochłop" - jak wyglądał możecie się jedynie domyślać
Ogród cichy i przytulny 21:46, 23 lip 2014

Do góry
Tuż po deszczu

Kubusiowo II 21:43, 23 lip 2014

Do góry
Gdy żaglówki odpłynęły, a my wróciliśmy na górę czekała nas kolejna niespodzianka. Na polu obok, kolejny nasz sąsiad Krzysiek zbierał trawę. Nie mam pojęcia jak to się fachowo nazywa ale miał taką maszynę co robiła.... klocki O taką:

Tędy "jadła"....

...a tędy "klocek"

I mieliśmy piękny rządek zgrabnych klocków, które strasznie podobały się Kubie.

Ogród cichy i przytulny 21:43, 23 lip 2014

Do góry
Dzisiaj popołudniu w końcu upragniony deszcz . Po takim okresie suszy radość ogromna

Kwiatowy ogródek Monteverde 21:42, 23 lip 2014

Do góry
Donia72 napisał(a)
Dziekuje Aniu Musze poinformowac mojego m jak ma sie obchodzic z rozyczkami

Nie ma za co Doniu informuj M
Ginger Syllabub i w tle Alba Luxurians
Kubusiowo II 21:41, 23 lip 2014

Do góry
Ta żaglówka, której zdjęcie znajduję się pod spodem nazywała się "Konserwa". Na zdjęciu pierwszym, które wstawiałam z WOPRem jest też Pan w żółtej koszulce - to nasz sąsiad Karol, który zabrał ze sobą lornetkę. Paweł z Karolem co chwila wymieniali się tą lornetką i cały czas za plecami słyszałam chichot. W końcu Karol powiedział: "Patrz Paweł jaka konserwa płynie!", Paweł: "Dawaj!... no! ty masz rację!".... Ja ci patrzę a na dziobie tejże konserwy leży sobie blondyna z nogami długości szyi żyrafy! Odwróciłam się i gdyby wzrok mógł zabijać to i Paweł i Karol padli by trupem

W każdym razie widoki były niesamowite, chociaż jak widać każdy zachwycał się czym innym Ja się tylko cały czas zastanawiałam jak udaje im się nie zderzyć....

Ogródeczek 21:40, 23 lip 2014

Do góry
Kubusiowo II 21:39, 23 lip 2014

Do góry
Nie wiem czy będzie widać ale zwróćcie uwagę na nazwy niektórych łodzi
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:39, 23 lip 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)

śliczne wszystkie, miałam napisać, że limonkowy, ale jednak wszystkie równie mi się podobają

miałam całe poletko ale nie chciało mi się zdjęć szukać w rajskim znajdziesz
Kubusiowo II 21:37, 23 lip 2014

Do góry
Niektórzy juz czytali i widzieli ale wstawię

Dzień przed końcem naszego urlopu siedziałam sobie na tarasie i odpoczywałam. Nagle łupot niesamowity więc się zerwałam. Patrzę na jezioro a przy naszym pomoście pomarańczowo... Nie widziałam kto to siedzi ani co się stało. Paweł poszedł na dół a ja złapałam aparat i za nim. Okazało się, że na pomoście mamy takich Gości.....

WOPR nas odwiedził Panowie poinformowali nas, że właśnie odbywają się regaty o puchar Narie. Kuba skorzystał z okazji i zrobiliśmy mu pamiątkowe zdjęcie na motorówce.

Niestety nie chciał się przepłynąć chociaż Panowie bardzo zapraszali
Powiem Wam, że widok żaglówek na wodzie jest niesamowity... Staliśmy i patrzyliśmy jak zaczarowani.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies