Wilcza jak to jest ogród po ponad trzytygodniowej nieobecności (wiem wiem trawa skoszona przez Was) to u Ciebie chyba krasnoludki jakieś pracują Wygląda idealnie I pięknie
Ale masz fajnego bonsaja w donicy... sam go przesadzałeś ? długo go masz? podoba mi sie taki pomysł.
Warzywnik wygląda super - nawet ze ślimakami których nie widzę i caly ogród fajnie bylo zobaczyć Na pewno wystarczy Ci to co masz bo roboty dużo i ta działka nie jest mała - tylko wąska, ale fajnie byloby tak te ogrodzenia rozebrać i poszerzyć możliwości Pozdrówka Kondzio
Marzenka, z niebieską sukienką i różową pelerynką wyglądasz jak ta syrenka z bajek i super ożywiasz krajobraz.
widzę że Rzym w tym roku kapryśny jest! Weekend majowy też był deszczowy! Ale kiedyś dam jeszcze Rzymowi szansę, choć wcześniej skoczymy do Wenecji!
Wiem kochana, że długo już u Ciebie kwitną bo widziałam...ciekawa byłam jak wyglądają dziś
Moje mają zaledwie kilka płatków. Czekam zatem na spektakl u mnie
i znów nie wiem który widoczek jest najpiękniejszy!!
Mówisz, że werbenę gigantusa będę mieć gratis za rok? tylko jeśli one już kiełkują, to jak one zimę przetrwają?
Super że hortki już Ci się wybarwiają!
Nic tylko z kawką polatać po ogrodzie, krzesełka kinowe przecież masz a tu widoki jak w kinie!
I Chopiny z Casto
Ciekawe czy to rzeczywiście Chopiny .
Początkowo wolno rosły ,ale teraz śmigaja i maja po kilka paków..tylko ten wyblakły kolor mi nie pasuje (dostały florowit i magiczną )
Witam,
wczoraj wyrwałam całą brazylijską
Na drugi rok będzie ta nieoszukana mam nadzieję a tej nie będę hodować bo tylko by mi przypominała ile jej poświeciłam czasu i zachodu aby ją przezimować
Pozdrawiam wszystkich oszukanych
Aga piękne zdjęcia pięknego ogrodu
macham
powojniki podlewaj i podsyp im kory to będzie trzymała wilgoć, a róże i u mnie po tych deszczach szwankują znowu pryskałam od grzyba i jeszcze będępozdrówka aha budlejowo piękne
Marny ze mnie ogrodnik, ale rysownik jeszcze gorszy Dla perukowca chciałam dać towarzystwo tuj Aurescens. Mógłby być też cis tylko taki żywo zielony. Hicksii? Hilli? Chciałabym żeby zrobić kontrast z bordowym perukowcem. To wszystko zależy od cen. Jeśli tuje to nie wszystkie żółte, tylko te 3 przed perukowcem. A co dalej?