Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:36, 20 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Numer 1 i 2 zachwyciły mnie całkowicie Ale z powodu kupienia biletów powrotnych z wakacji o brakujących różach nawet nie myślę... O nowych cebulowych tym bardziej

Sebek nie jedziemy na plaże w listopadzie tylko na narty w grudniu, mogę sóbie róże kupować ale jeszcz planuje nowy płaszczyk, mam obcykany, czekam na dalsza przecenę
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:29, 20 paź 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

1) Parfum Flower Circus
2) The Wedgwood Rose (Ausfence)
3) Voyage
4) Schone Maid

Malutko, miejsca już brak

Numer 1 i 2 zachwyciły mnie całkowicie Ale z powodu kupienia biletów powrotnych z wakacji o brakujących różach nawet nie myślę... O nowych cebulowych tym bardziej
Ranczo Szmaragdowa Dolina 21:25, 20 paź 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Jak ja lubę ten oddech w Twom ogrodzie Brakuje mi takich otwartych przestrzeni u mnie
Moja codzienność - ogród Oli 21:19, 20 paź 2016

Do góry
leon60 napisał(a)

Pewnie, że dumna
Szczerze powiem, że nikogo na siłę oprowadzać nie muszę. Latem miałam sporo odwiedzających, zdarzyło się też że obcy mi ludzie pytali czy mogą wejść. Rodzina chwali, teściowa za każdym razem jak jest robi rundkę dwa razy wokół domu, kiedyś nawet przyjechała ze swoimi sąsiadami
Największe wrażenie robi altana i jej okolice, ciągle słyszymy "pierwszy raz widzę coś takiego''

Cieszy, cooooo?
Coś jeszcze, coś więcej... 21:17, 20 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

zrobisz jak uwazasz ....zdementuje co napisales......z bzu napar sie pije ....soki sie pije ...w sklepie u mnie rynku mozna kupic ...jeszcze nikt nie wykitował ....moze najadłeś się owoców z dzikiego wina-winobluszczu ...co to domy opalta....albo pieron wie czego

po zielonych sliwkach tez niemal skrętu kiszek nie dostałam ...to były czasy dzieciecej głupty

Nie no, surowy z drzewa Do tego biały ser - mieszanka wybuchowa jak siem okazało w szpitalu... Ale co mnie nie zabije zrobi mi dobrze I tej zasady się trzymam
Coś jeszcze, coś więcej... 21:15, 20 paź 2016

Do góry
Piotr_ napisał(a)
Sam będę też robił wieńce na cmentarz

Dziewczyny trochę się śmiały jak 1,5 miesiąca temu zakupy z tejże okazji poczyniłem A to już - ktoś mi włączyl czasoprzyspieszacz...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:10, 20 paź 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Obyś się mylił

Jak chcesz nie poszerzać rabaty, a mieć nadal trawę w tym miejscu to dosadź do środkowego rządka te z krawędzi - w przyszłym roku liście i tak sięgną krawędzi rabaty.

Zobacz - u mnie ID mają gdzieś 35-40 cm do trawnika.

2015

I 2016 - prawie zakryły kostkę - kępy mają już dobre pół metra średnicy. W przyszłym roku pewnie będę je ograniczać od nowa...

Barcelona mówisz? Mam na liście, ale plany wakacyjne 2017 już mam prawie zamknięte... Może w 2018

Coś jeszcze, coś więcej... 21:05, 20 paź 2016
Do góry
Sebek napisał(a)

Pozostanę przy tradycjych ziołach Czarnego bzu najadłem się w dzieciństwie - znachorka i Matka Boska Czestochowska interweniować musiała, bo byśmy z bratem wykitowali oboje... Ehhhh, nigdy nie byłem łatwym dzieckiem

zrobisz jak uwazasz ....zdementuje co napisales......z bzu napar sie pije ....soki sie pije ...w sklepie u mnie rynku mozna kupic ...jeszcze nikt nie wykitował ....moze najadłeś się owoców z dzikiego wina-winobluszczu ...co to domy opalta....albo pieron wie czego

po zielonych sliwkach tez niemal skrętu kiszek nie dostałam ...to były czasy dzieciecej głupty

Tu ma być ogród :) 20:57, 20 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

co mam ci napisac o irysach ...sama sobie w tym roku wcisnełam do ziemi takie 2opk kupiłam mam nadzieje ze nie beda szafirowe ...tylko własnie takie burgundowo-fioletowe ....bladych niebieskich katharine hodgkin nie widac na rabatacie ...trzeba do nich kucać szafirowe sa atrakcyjne widac je z daleka harmony chyba mam

ale krokusów 10x wiecej wsadziłam jak dla mnie dłuzej kwitna sa bardziej dostojne ...jakos tak bardziej polubiłam krokusy

U mnie też zawsze krokusów więcej - irysy tez ładne, ale ten szczypiorek po nich strasznie irytuje... U mnie wylądowały w rozplenicach, niech je pochłoną
Coś jeszcze, coś więcej... 20:54, 20 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

kore wierzby polecam kupisz w ziołowym ..ugotujesz gar i bedziesz popijał ...byle zgodnie z instrukcja ...napewno ci pomoze i czarny bez kwiat i owoc - zaparz sobie i to pij jak herbatke

Pozostanę przy tradycjych ziołach Czarnego bzu najadłem się w dzieciństwie - znachorka i Matka Boska Czestochowska interweniować musiała, bo byśmy z bratem wykitowali oboje... Ehhhh, nigdy nie byłem łatwym dzieckiem
Coś jeszcze, coś więcej... 20:52, 20 paź 2016

Do góry
Piotr_ napisał(a)
Przyleciałem popodziwiać a tu brak fotek hyyy.
Ja ostatnio taki zaganiany nawet do siebie nie mam za bardzo kiedy wyjść do ogrodu. Oby wytrzymać do wiosny lecę dalej pozdrawiam.

Fot brak - niestety Ale jakby Ci się chciało to przyjdź pod koniec weekendu albo po Pojawią się, obiecuję Chyba, że mnie wicie wieńcy na cmentarz całkowicie pochłonie?
Coś jeszcze, coś więcej... 20:51, 20 paź 2016

Do góry
nicol21 napisał(a)

juz 2 lata? eeee nie, to rok temu bylo!!! no jestem tego prawie, że pewna. Wy chyba starzejecie się szybciej niż ja

Ale ponownego spotkania zazdroszczę!!

No dobra - rok Żebys Ty wiedziała jaką ja dziś miałem rozkminę w pracy ile ma mój chrześniak - musiałem po telefon iść, by się upewnić... Jakoś ten 2016 nieagregowalny u mnie jest
Coś jeszcze, coś więcej... 20:35, 20 paź 2016
Do góry
Sebek napisał(a)
Może jakaś terapia grupowa? Co prawda propozycja, by popieprzyć chorobę kusząca, ale... zajmę się tym później Na chwile obecna - zaparzyc komuś herbaty?

kore wierzby polecam kupisz w ziołowym ..ugotujesz gar i bedziesz popijał ...byle zgodnie z instrukcja ...napewno ci pomoze i czarny bez kwiat i owoc - zaparz sobie i to pij jak herbatke
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:34, 20 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Będzie poszerzanie rabaty - czuje to

Obyś się mylił
Coś jeszcze, coś więcej... 20:23, 20 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Wspominaliśmy dziś z Ewka nasze spotkanie z Tobą 2 lata minęły, dasz wiarę?

juz 2 lata? eeee nie, to rok temu bylo!!! no jestem tego prawie, że pewna. Wy chyba starzejecie się szybciej niż ja

Ale ponownego spotkania zazdroszczę!!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:19, 20 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

<chrząkam> Będzie poszerzanie ogrodu Daję jej... 5 lat
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:08, 20 paź 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Dziękuję a ja myślałam, że Ty mi tu jakieś poprawki narzucisz a tu tak miło
Marta, a myślisz, że przyjmą się podzielone teraz Ice Dance?

Typografia ogrodu 20:07, 20 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Po co Van Eijka oddalas - tulipanów o większych kwiatach nigdy nie miałem, cudne były Ale... teściowa na pewno się z nich ucieszy
jeszcze nie oddałam.do teściowej to ja mam daleko
Serio mówisz.a ja wybredna zapytałam czy innych gratisow nie mają bo ja różu nie lubię ale nie mieli
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies