Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 13:53, 20 paź 2016

mikina34 napisał(a)

Na przeziębienie jest jeszcze jeden sposób mojej babci, ziarnko pieprzu... , ale to tylko dla dorosłych
Najważniejsze, że idzie ku lepszemu

Napisałaś tak, jakbym miał 15 lat... Ale ja alko rzadko kiedy pije - jeszcze w takiej wersji to już w ogóle
Nadal jestem pociągający, ale to dzięki cucudnej pogodzie Jak to dobrze, że siedzę w pracy i nie widzę świata Bożego
ren133 14:08, 20 paź 2016

Juzia napisał(a)
ALe jesteś chojny...katar oddać koleżankom?

hi hi hi ...

no u Ciebie ja zwykle wesoło
mikina34 15:11, 20 paź 2016

Sebek napisał(a)

Napisałaś tak, jakbym miał 15 lat... Ale ja alko rzadko kiedy pije - jeszcze w takiej wersji to już w ogóle
Nadal jestem pociągający, ale to dzięki cucudnej pogodzie Jak to dobrze, że siedzę w pracy i nie widzę świata Bożego

hahaha, ale tu nie o picie chodzi , poza tym miałam na myśli, że może jakieś nieletnie osoby przeczytają i pomyślą sobie, że tu jakieś bezeceństwa
ale jak kces to podaje przepis: bierze się ziarnko pieprzu, kładzie na brzuchu i drugim brzuchem trze tak długo aż się zetrze na proszek... podobno na bank przeziębienie przechodzi
Juzia 15:47, 20 paź 2016

mikina34 napisał(a)

hahaha, ale tu nie o picie chodzi , poza tym miałam na myśli, że może jakieś nieletnie osoby przeczytają i pomyślą sobie, że tu jakieś bezeceństwa
ale jak kces to podaje przepis: bierze się ziarnko pieprzu, kładzie na brzuchu i drugim brzuchem trze tak długo aż się zetrze na proszek... podobno na bank przeziębienie przechodzi

Przechodzi....na drugi brzuch
Pluszakowa 18:48, 20 paź 2016

Co tu za spis ludowych sposobów na wszystkie bolączki ludzkości

Ja już drugi tydzień jestem pociągająca zdrówka życzę
sylwia_slomc... 18:56, 20 paź 2016

Podaję ręce, też chora choć ciut inaczej trzeba by komuś te wirusy sprzedać
abiko 19:07, 20 paź 2016

Trzeba was hurtem do lekarza pierwszego kontaktu zapisać
Sebek 19:55, 20 paź 2016

Może jakaś terapia grupowa? Co prawda propozycja, by popieprzyć chorobę kusząca, ale... zajmę się tym później Na chwile obecna - zaparzyc komuś herbaty?
nicol21 20:23, 20 paź 2016

Sebek napisał(a)

Wspominaliśmy dziś z Ewka nasze spotkanie z Tobą 2 lata minęły, dasz wiarę?

juz 2 lata? eeee nie, to rok temu bylo!!! no jestem tego prawie, że pewna. Wy chyba starzejecie się szybciej niż ja

Ale ponownego spotkania zazdroszczę!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Piotr_ 20:25, 20 paź 2016

Przyleciałem popodziwiać a tu brak fotek hyyy.
Ja ostatnio taki zaganiany nawet do siebie nie mam za bardzo kiedy wyjść do ogrodu. Oby wytrzymać do wiosny lecę dalej pozdrawiam.