Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

20:35, 20 paź 2016
Sebek napisał(a)
Może jakaś terapia grupowa? Co prawda propozycja, by popieprzyć chorobę kusząca, ale... zajmę się tym później Na chwile obecna - zaparzyc komuś herbaty?

kore wierzby polecam kupisz w ziołowym ..ugotujesz gar i bedziesz popijał ...byle zgodnie z instrukcja ...napewno ci pomoze i czarny bez kwiat i owoc - zaparz sobie i to pij jak herbatke
Sebek 20:51, 20 paź 2016

nicol21 napisał(a)

juz 2 lata? eeee nie, to rok temu bylo!!! no jestem tego prawie, że pewna. Wy chyba starzejecie się szybciej niż ja

Ale ponownego spotkania zazdroszczę!!

No dobra - rok Żebys Ty wiedziała jaką ja dziś miałem rozkminę w pracy ile ma mój chrześniak - musiałem po telefon iść, by się upewnić... Jakoś ten 2016 nieagregowalny u mnie jest
Sebek 20:52, 20 paź 2016

Piotr_ napisał(a)
Przyleciałem popodziwiać a tu brak fotek hyyy.
Ja ostatnio taki zaganiany nawet do siebie nie mam za bardzo kiedy wyjść do ogrodu. Oby wytrzymać do wiosny lecę dalej pozdrawiam.

Fot brak - niestety Ale jakby Ci się chciało to przyjdź pod koniec weekendu albo po Pojawią się, obiecuję Chyba, że mnie wicie wieńcy na cmentarz całkowicie pochłonie?
Sebek 20:54, 20 paź 2016

eee_taam napisał(a)

kore wierzby polecam kupisz w ziołowym ..ugotujesz gar i bedziesz popijał ...byle zgodnie z instrukcja ...napewno ci pomoze i czarny bez kwiat i owoc - zaparz sobie i to pij jak herbatke

Pozostanę przy tradycjych ziołach Czarnego bzu najadłem się w dzieciństwie - znachorka i Matka Boska Czestochowska interweniować musiała, bo byśmy z bratem wykitowali oboje... Ehhhh, nigdy nie byłem łatwym dzieckiem
Piotr_ 20:58, 20 paź 2016

Sam będę też robił wieńce na cmentarz
21:05, 20 paź 2016
Sebek napisał(a)

Pozostanę przy tradycjych ziołach Czarnego bzu najadłem się w dzieciństwie - znachorka i Matka Boska Czestochowska interweniować musiała, bo byśmy z bratem wykitowali oboje... Ehhhh, nigdy nie byłem łatwym dzieckiem

zrobisz jak uwazasz ....zdementuje co napisales......z bzu napar sie pije ....soki sie pije ...w sklepie u mnie rynku mozna kupic ...jeszcze nikt nie wykitował ....moze najadłeś się owoców z dzikiego wina-winobluszczu ...co to domy opalta....albo pieron wie czego

po zielonych sliwkach tez niemal skrętu kiszek nie dostałam ...to były czasy dzieciecej głupty

Sebek 21:15, 20 paź 2016

Piotr_ napisał(a)
Sam będę też robił wieńce na cmentarz

Dziewczyny trochę się śmiały jak 1,5 miesiąca temu zakupy z tejże okazji poczyniłem A to już - ktoś mi włączyl czasoprzyspieszacz...
Sebek 21:17, 20 paź 2016

eee_taam napisał(a)

zrobisz jak uwazasz ....zdementuje co napisales......z bzu napar sie pije ....soki sie pije ...w sklepie u mnie rynku mozna kupic ...jeszcze nikt nie wykitował ....moze najadłeś się owoców z dzikiego wina-winobluszczu ...co to domy opalta....albo pieron wie czego

po zielonych sliwkach tez niemal skrętu kiszek nie dostałam ...to były czasy dzieciecej głupty

Nie no, surowy z drzewa Do tego biały ser - mieszanka wybuchowa jak siem okazało w szpitalu... Ale co mnie nie zabije zrobi mi dobrze I tej zasady się trzymam
21:27, 20 paź 2016
az poszukałam w internetach

"Owoc czarnego bzu jest gotowy do jedzenia, dopiero w momencie, gdy jest dojrzały. Młode (czerwone) owoce zawierają wyższe stężenie kwasu cyjanowodorowego, a przez to mogą być toksyczne"

i to jest duże prawdopodobieństwo
nicol21 09:36, 21 paź 2016

Sebek napisał(a)

No dobra - rok Żebys Ty wiedziała jaką ja dziś miałem rozkminę w pracy ile ma mój chrześniak - musiałem po telefon iść, by się upewnić... Jakoś ten 2016 nieagregowalny u mnie jest

z ciekawości czy choroba nie padła mi na mózg znalazłam posty z ub roku i zaiste była to koncówka września 2015... uffff to tylko Ty się starzejesz a nie ja

Co ciężej się dodaje/odejmuje od 16 niż od 15 ???
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies