A dobry duszek czuwa i się tylko uśmiecha ...
Gratuluję Tobie Danusiu oraz całej ekipie Gardenarium tak wspaniałego wyróżnienia!
To ogromne osiągnięcie i fajnie, że Wasza ciężka praca została zauważona. To bardzo cieszy i motywuje!
A ja podejrzewałam,że jest to położony trawnik z rolki. Aż prześledziłam wątek Krisa. No niewiarygonde to jest. Bez jednego nawet chwaścika, idealnie nasiona rozłożone. Idealny kolor. Trawniki z siewu tak nie wyglądają jak je sieją amatorzy, co szukają porad na forum ogrodniczym. Niewiarygodne. Wspaniała robota, a podejrzewałam że robisz nas w bambuko
Tylko się czepnę, że do prostych linii rabat ten kształt mi nie pasuje.
Jakbym patrzyła na zdjęcie z ogrodu z lustrem.
Przyjechały szałwie Dojechały w bardzo dobrym stanie, niepogniecione, niepołamane, każda doniczka w woreczku - ziemia ładnie wilgotna. Sadzonki nieduże, lecz proporcjonalne do ceny Posadzone. Oczywiście nie bez obaw, czy nie za rzadko, czy w dobrym odstępie od kocimiętki...
Dzięki Ewelinka
Widoki owszem, bardzo fajne praktycznie cały rok. Ja jestem do nich przyzwyczajona,
ale jak ktoś do nas przyjeżdża pierwszy raz to się zawsze zachwyca
Hortki i niebieskie szałwie to oczywiście pokłosie ogrodowiskowej lektury
Mam jeszcze parę miejsc w ogrodzie, z którymi nie wiem co zrobić
Np. to, skarpa koło wjazdu do garażu. Jakoś nie mam veny do jego zagospodarowania
Chciałabym by była reprezentacyjna, w miarę zimozielona.
Od góry jest żywopłocik z bukszpanu, potem rząd lawendy. Klon i 3 umbry.
Nie wiem jak to skończyć Może jakiś helpdesk??
Szczere,najszczersze gratulacje.
TOP 100 współczesnych projektantow to jak Oskar !!! Cudownie, że to co robisz w Polsce doceniono wreszcie na świecie!
Gdyby krytycy obejrzeli metamorfozy pod Twoim wpływem naszych ogródów , to zgodnie ze slangiem ogrodowiskowym szczęki by im wpadly w krzaki
To dzieki Tobie codziennie jestem na forum od prawie 2,5 lat, to przez Ciebie w deszczu sadzę róże, to przez ciebie po jednym zdaniu ze brakuje w ogrodzie purpury przesadzam żurawki lime na georgia peach.
Owszem dzieki Luciano mam graby, ale dzięki Tobie zamiast budleji mam 7 purpurowych buków I jestem dumna że mam rabatę Danusiową
Buziaki dla Ciebie, Witka, Grzesia i całej ekipy Gardenarium. Życze aby ta publikacja przełożyla sie na kolejne wspaniałe zleceni i abyśmy mogli z wypiekami na twarzy oglądać nowe fotorelacje.
Po książkę już się ustawiam w kolejce a na CHFSh gdy będziesz miała wystawę dojadę nawet na rowerze
Jaki pyszny torcik!
Dziadkom się nie dziwię,
przy takim upale,
czad do łba nie idzie wcale,
Szampan, i z lodem woda,
teraz w lato taka moda.
To skąd ma być w głowie zamęt?
Jaki solenizant, taki traktament!
Karolince dużo zdrowia, słonecznych uśmiechów i bogatych rodziców,że o dziadkach już nie wspomnę.
Na tę rabatę ciągle nie mam koncepcji... Wiec jest misz masz trawkowo-żurawkowo-bukszpanowo-cisowy..... Pewnie praire fire znów zmarżnie...a z seslerią pierwsza znajomość, badamy sie.. A żurawki pewnie wypali słońce lub zjedzą opuchlaki...