a pewnie ze chce ale roza odjazd chce taką pewnie pachnie gdzie kupowałaś cholera miałem juz nie szukać zakupów wydaliśmy majątek u Tomka i wojslawicach znowu
Dzięki Laurowiśni, już wiem jak ma na imię moja różyczka
To 'Green Ice' Szkółkarz przeczytał 'Grin Ajz' to ja od razu w głowie zapisałam Green Eyes a nie - Ice
Podobno niezbyt problemowa, ze strefy 5b i można próbować rozmnażać przez sadzonki Dorasta do 40-50 cm więc zobaczymy, czy nie powędruje odrobinę do tyłu z czasem. Uff... ulżyło mi, to był dobry wybór
Azalia, która przez kilka lat po prostu wegetowała po przesadzeniu nie dość, że pięknie kwitła, to jeszcze wypuściła mnóstwo młodych pędów . Wygląda na to, że nie będzie się już składać z jednego patyczka .
Jacie kochani nawet nie zauważyłam dogalopowałam do 2 setki
Dziękuję za życzenia dziewczynki miłego dnia życzę
Kwiatuchy dla Was żeby pogoda dopisała
Buziaki Kasiu Hanuś Monteverde
Fotę robiłam w szkółce przy ostatnich zakupach
Monteverde wysiewałam czarnuszkę z torebki i pikowałam pierwszy raz zobaczymy jak się zachowa na razie jestem zadowolona miałam wcześniej niebieską to musiałam ją wyrwać za dużo jej się wysiało normalnie dywan był
Witam
Co podjada mi lipę a może to jakaś choroba grzybowa?Czym pryskać by uniknąć tego problemu.Tak mam co roku,na wiosnę śliczne zielone listki,w lecie taka siateczka.
Asiu młoda rabatka ,zmieniana w tym roku ,a wyglada juz na dojrzałą ,widac jak pięknie wkomponowałaś ja z rosnąca tam roślinnością wszystko zgrane i bardzo ładne i na pewno z roku na rok będzie cieszyć oczka dziękuje za piękny księżyc ,teraz pełnia to i on w pełnej krasie
Asiu miłego dnia