nowy zakup róża na pniu honey milk obok augusta
Dziś z rana nadciągały chmury niby deszczowe, ale niestety, poszły sobie bez pozostawienia kropli deszczu. Z uwagi na domowąturbację, do ogrodu wpadłam tylko [podlać w szklarni. Busz sięzrobił, wilki do wyskubania,conieco do podwiązania. Prawa stronajuż zawiązujeowocki, lewa ciut marudzi. PO prawej mam niskie gruntowe, po lewej wysokie, w typie malinowym. nasiona niemieckie z Lidla. Na razie wszystko zdrowe, tylko już tam rękę trzeba włożyć do wypielenia. W całym ogrodzie też panoszą się chwasty,mają czas do piątku. Jakie bogactwo pomidorów piękny widok róże masz piękne, lilie mają cudowne kolory baardzo mi sie podobają u mnie jeszcze nie rozkwitly, pąki mają nabrzmiale lada chwila zakwitna ,ale ją mam tylko żółte i pomaranczowe, chyba też kupię sobie bordowe bo te Twoje są poprostu piękne
Kindzia nie kuś tym alchemistem!!! Dla Ciebie kwadracik magnoliowy po cięciu. W oddali widać ciachnietego graba za płotem.
i ja gratuluję i życzę dalszych sukcesów
i niedlugo zakwitnie znowu, pieknie pachnacy lilak pink parfume
Zdarza się często, że jeden kwiat ma w połowie morelowy, w połowie różowy. Zobacz, śliczna jest
Wszytko czytam, ale nie mam czasu... musicie wybaczyć.... ale zostawiam Wam zdjęcie moejgo wnusia i synusia Dziś ma urodziny..skończył 5 miesięcy... Fajne te moje chłopaki...