Jagódka wpadaj - zmieścisz się napewno a i Towarzystwo będę miała bardzo miłe
Dziękuję za przybycie dla Ciebie i innych odwiedzających mała panorama z zakrętem
piękna jest ta hortensja jaka to odmiana? takiej jeszcze poza gazetami nie widziałam u nikogo w ogrodzie inna niż wszystkie i kolor jaki piękny czy to jest bukietowa hortensja ?
Na dziś tyle.
Jak się znowu przymierzę do zdjęć to powklejam.
Niedawno wylewaliśmy fundament pod nowy taras.
Na razie dalsze prace stanęły.
Gromadzimy fundusze
Super jest ten twój czasopożeracz, Kamilko. Moja czasopożeracze już dużo większe i zdawałoby się, że mniej czasochłonne, ale to tylko pozory. Ostatnio od młodszej usłyszałam: "Mamusiu ty bardziej kochasz te swoje roślinki niż mnie" A ja bym chciała wszytko od razu, więc w każdej wolnej chwili cos tam, przesadzam, dosadzam i różne inne roboty ziemne uskuteczniam
Ana - czytam czytam - startuje od zera - kompletny laik - ale mam nadzieje, że wszystko nadrobię
wczoraj zauważyłem, że w 2ch hortensjach w sadzonkach chyba były 2 odmiany - inne liście - co radzicie zrobić ? poczekać co z tego wyrośnie? czy wykopać i podzielić?
I jeszcze betonowe odpady zazieleniły się i powoli nie widać ich, a zieleni przybywa. kobea już po gałęziach wierzby sobie spaceruje
i pachnące groszki, ten zapach to jest to!!!