Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 21:18, 18 paź 2016

Do góry
Sebek jeszcze Ci nie dziękowałam za tak fajnie zorganizowane spotkanie. Stół zajęty prawie cały dzien i miejsca dla wszystkich )) oczka miałes fest nieprzytomne mam nadzieje ze lepiej sie czujesz ))

Powiem Ci Twoja mina jak robiłeś fotę i zawolalismy Ci do zdjecia no mimika twarzy bezzcennaa ta brewka do gory )))) dziewczyny potwierdza tez ten moment w pamięci uchwyciły )))
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:12, 18 paź 2016

Do góry
Ehhh, szkoda drzew...
Ale reszta trzyma się - i to jak!
Lawendowy zawrót głowy 21:06, 18 paź 2016

Do góry
Gdzie ta jesień?
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 20:12, 18 paź 2016

Do góry
Sebek - już wiesz, ile radości sprawiłeś mi swoim skrótem. Dzięki Tobie dotarłam tu i tam. Dzięki raz jeszcze!

nawi - masz rację, Sebek w formie.

asiak, malkul, Krys, jazzy - Sebkowe skróty zawsze są popularne i korzystają z nich nie tylko autorzy wątków, w których są zamieszczone

Hogato
- na zdrowie

Juzia
- ostatni będą pierwszymi Nic właściwie nie straciłaś, a fotki w większości archiwalne, więc znasz te widoki.
Podłoża ogrodowego zazdrościć nie musisz, bo Twoje też pięknie się odwdzięczyło i wykarmiło cudne rabaty! Widziałam!
PS Czytałam u Ciebie dość stare wpisy o odkryciu bukszpanowej zarazy i wiesz... mam u siebie to samo. A w szkółce widziałam dziesiątki zaatakowanych sadzonek. Zapytałam, jak zamierzają je ratować i usłyszałam, że po prostu poczekają na nowe liście. Spróbuję znaleźć fotkę, jaką machnęłam tym doniczkom.

anbu Kamajla agata19762 Ewik dziękuję i zapraszam

iwk4 - Iwonko, dziękuję. Jest na tym forum kilka osób, które nie potrafią powstrzymać się od nieco obszerniejszych opisów ogrodowych tematów i dzięki nim jest mi raźniej.

Makao
- przed hortkami już trzeci sezon rezydują Frosted Curls. Tegoroczna wiosna mocno je sponiewierała i odbudowywały się powoli. Na szczęście żyją, więc trzymam kciuki, by po cięciu w 2017 odtworzyły swój najlepszy look. Masz jednak rację: ta turzyca nie ma gwarancji na przetrwanie w naszym klimacie. Mimo tego walczę o nią.
Złote dynie - polecam! Koszt wszystkich zamknął się w 20zł

Lawendowy zawrót głowy 20:00, 18 paź 2016

Do góry
Juz mnie wkurzyłli obaj ....niech sobie następnym razem sami kupują i sami wymyślają foch

Amelka Sebek. Śmiejący sie terminal nas łaczy ))))
Mój ogród pod górkę... 19:54, 18 paź 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Sebek uwielbiam Cię

Kasiu miło cie wreszcie bez peruczki zobaczyc liczę ze kiedys sie spotkamy, moze na Gardeni?

Marzenko, już się widziałyśmy na Gardenii -hihihi! Ale kto wie? Obiecałam sobie już nie odpuszczać spotkań!
Mój ogród pod górkę... 19:51, 18 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Lojantą i Gosią, ofkors?

Sebek uwielbiam Cię

Kasiu miło cie wreszcie bez peruczki zobaczyc liczę ze kiedys sie spotkamy, moze na Gardeni?
Lawendowy zawrót głowy 19:48, 18 paź 2016

Do góry
Jak jestem w Ikei (a jestem często ) to mógłbym jej pół wykupić... Ale terminal by mnie wysmial
Typografia ogrodu 18:22, 18 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Jest rozmach, nie ma co
trakty wyłożone choć dziś jakiś pod wiatr było z ta robota.jeszcze tylko molinie trzeba obrzezyc.i miejscowo dojechalismybo z pracami ogrodowymi do końca działki czylibdo jej południowej strony.wyznaczajac trakt betonem stanęły już 3 (z jakichś 40) kraweznikow żywopłotu cisowego którego jeszcze tam nie ma ale może za rok będzie.
Typografia ogrodu 16:07, 18 paź 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Dziś od samego rana w ogrodziei nie myślcie że pogoda była przyjemna.ale to kwestia ilości warstw ubrania i wypitych herbat jak się okazało 7 stopni było w najcieplejszym momencie.
Dziś znów doświadczyłam co to znaczy pochylony teren.niby taki ogrod ma sporo uroku ale nie wiem czy ja te nasze nierówności częściej przeklinam niż się nimi zachwycam...raczej to pierwsze.
Układac kraweznikow normalnie się nie da.dlatego powstają stopnie.wyznaczają one przyszłe moliniowego pasy choć dziś nie wiadomo że co chodzi
Udało się do mi ułożyć dziś 26 kraweznikow.z czego 10 przekladalam 10 razy obmizajacbich poziom najpierw o 5 później o 10 cm....wrrrrr
Dołączając sobotnie 13 sztuk będzie połowa weekendowego zakupu.
Teraz M je betonuje. Za tydzień umówiony kamień.

Uwaga.drastyczne obrazki w trakcie pracy i to bez nawet pozorów porzdku
To w ramach nurtu pokazywania tego co brzydkie

Ps.to nie ja na palecie a partia betonu w workach

Jest rozmach, nie ma co
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:21, 18 paź 2016

Do góry
Fajne te koce W ogrodzie masz super! A grujeczniki chyba trzeba będzie pochlastac wiosną, muszą się zagescic
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:49, 18 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Super to wygląda Ale... dlaczego reksiowa? Oświeć mię proszę, bo demencja mi dokucza
też się nad tym zastanawiam?
Coś jeszcze, coś więcej... 07:55, 18 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Marta - no nie pogadalismy zbytnio. Właściwie w ogóle Ale... do następnego

Czemu w takich chwilach czas pędzi jak szalony? Może na wiosnę jakieś spotkanko? Wiem, Ty rozrywany jesteś, pędzisz na większość spotkań po całej Polsce. Podziwiam Cię za to. Kuruj się.
Mój ogród pod górkę... 07:45, 18 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Lojantą i Gosią, ofkors?

Oj tam, nie bądź taki skromny! Jolcia i Gosia to Laseczki, a Wy Ciacha!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 06:24, 18 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Super to wygląda Ale... dlaczego reksiowa? Oświeć mię proszę, bo demencja mi dokucza

Dołączam, też nie wiem ale tak czy siak efekt jest, a ta trawa? Łooooooooo
Lawendowy zawrót głowy 00:15, 18 paź 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Czy Ty znasz jakieś nocne z roślinami, czy co?
Jolka, nie nadążam za Tobą! Zakupy świetne!

Tez się zastanawiam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:22, 17 paź 2016

Do góry
To samo pomyślałam, co Sebek
Reniu, nie mam pv
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:13, 17 paź 2016

Do góry
Mój ogród pod górkę... 23:10, 17 paź 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Dla zainteresowanych - ja pączuś jestem między dwoma Ciachami

Lojantą i Gosią, ofkors?
Coś jeszcze, coś więcej... 23:05, 17 paź 2016

Do góry
mikina34 napisał(a)

pffff, zaraz tam starość, dojrzała młodość po prostu
a swoją droga na przeziębienie polecam miksturę z czosnku, soku z cytryny, imbiru (świeżego), kurkumy i miodu...genialne, zabija wszystko, czasem łącznie z posiadaczem zarazków
a tak serio to szybko stawia na nogi, polecam

Po słowie czosnek nie czytam dalej Został mi tylko katar - wrócil po wczorajszym deszczowym spacerze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies