Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 23:05, 17 paź 2016

mikina34 napisał(a)

pffff, zaraz tam starość, dojrzała młodość po prostu
a swoją droga na przeziębienie polecam miksturę z czosnku, soku z cytryny, imbiru (świeżego), kurkumy i miodu...genialne, zabija wszystko, czasem łącznie z posiadaczem zarazków
a tak serio to szybko stawia na nogi, polecam

Po słowie czosnek nie czytam dalej Został mi tylko katar - wrócil po wczorajszym deszczowym spacerze
Marta 07:55, 18 paź 2016

Sebek napisał(a)

Marta - no nie pogadalismy zbytnio. Właściwie w ogóle Ale... do następnego

Czemu w takich chwilach czas pędzi jak szalony? Może na wiosnę jakieś spotkanko? Wiem, Ty rozrywany jesteś, pędzisz na większość spotkań po całej Polsce. Podziwiam Cię za to. Kuruj się.
lojalna_ 21:18, 18 paź 2016

Sebek jeszcze Ci nie dziękowałam za tak fajnie zorganizowane spotkanie. Stół zajęty prawie cały dzien i miejsca dla wszystkich )) oczka miałes fest nieprzytomne mam nadzieje ze lepiej sie czujesz ))

Powiem Ci Twoja mina jak robiłeś fotę i zawolalismy Ci do zdjecia no mimika twarzy bezzcennaa ta brewka do gory )))) dziewczyny potwierdza tez ten moment w pamięci uchwyciły )))
Sebek 22:43, 18 paź 2016

Marta napisał(a)

Czemu w takich chwilach czas pędzi jak szalony? Może na wiosnę jakieś spotkanko? Wiem, Ty rozrywany jesteś, pędzisz na większość spotkań po całej Polsce. Podziwiam Cię za to. Kuruj się.

Do wiosny daleko Ale na pewno się znowu zgadamy Na tulipany albo rododendrony
Sebek 22:47, 18 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Sebek jeszcze Ci nie dziękowałam za tak fajnie zorganizowane spotkanie. Stół zajęty prawie cały dzien i miejsca dla wszystkich )) oczka miałes fest nieprzytomne mam nadzieje ze lepiej sie czujesz ))

Powiem Ci Twoja mina jak robiłeś fotę i zawolalismy Ci do zdjecia no mimika twarzy bezzcennaa ta brewka do gory )))) dziewczyny potwierdza tez ten moment w pamięci uchwyciły )))

kurcze - tak dokładnie mnie obczaiłyscie, że zaczynam się bać Ale z Wami na koniec świata i jeszcze trochę - nawet jak myślami byłem... gdzie indziej
Czy lepiej się czuje? Tak, przynajmniej jeśli chodzi o powrót do formy Bo w głowie dalej jestem niezrownowazony
Madzenka 06:42, 19 paź 2016

Zdrowka zycze cobys na kolejne spotkania miał siły
Kiedy beda foty ogrodu?
Sebek 07:10, 19 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Zdrowka zycze cobys na kolejne spotkania miał siły
Kiedy beda foty ogrodu?

No właśnie... Foty Jeszcze chwila i sam oprotestuje swój wątek

W weekend się postaram W sensie w niedziele
kasja83 07:33, 19 paź 2016

Sebek napisał(a)

Po słowie czosnek nie czytam dalej Został mi tylko katar - wrócil po wczorajszym deszczowym spacerze

Mnie słowo czosnek też zniechęca w kontekście przeziębieniowym,bo jak myślę o Purple Sensation to co innegoDo dziś pamiętam jak mi dziadek korale z czosnku wiązał na szyi jak byłam chora
mikina34 09:14, 19 paź 2016

Sebek napisał(a)

Na przeziębienie jest jeszcze jeden sposób mojej babci, ziarnko pieprzu... , ale to tylko dla dorosłych
Najważniejsze, że idzie ku lepszemu
Sebek 13:50, 20 paź 2016

kasja83 napisał(a)

Mnie słowo czosnek też zniechęca w kontekście przeziębieniowym,bo jak myślę o Purple Sensation to co innegoDo dziś pamiętam jak mi dziadek korale z czosnku wiązał na szyi jak byłam chora

nie dość, że wirusy z dala się od Ciebie trzymały to jeszcze wampiry tez pewnie bały się podejść