Czemu w takich chwilach czas pędzi jak szalony? Może na wiosnę jakieś spotkanko? Wiem, Ty rozrywany jesteś, pędzisz na większość spotkań po całej Polsce. Podziwiam Cię za to. Kuruj się.
Sebek jeszcze Ci nie dziękowałam za tak fajnie zorganizowane spotkanie. Stół zajęty prawie cały dzien i miejsca dla wszystkich )) oczka miałes fest nieprzytomne mam nadzieje ze lepiej sie czujesz ))
Powiem Ci Twoja mina jak robiłeś fotę i zawolalismy Ci do zdjecia no mimika twarzy bezzcennaa ta brewka do gory )))) dziewczyny potwierdza tez ten moment w pamięci uchwyciły )))
kurcze - tak dokładnie mnie obczaiłyscie, że zaczynam się bać Ale z Wami na koniec świata i jeszcze trochę - nawet jak myślami byłem... gdzie indziej
Czy lepiej się czuje? Tak, przynajmniej jeśli chodzi o powrót do formy Bo w głowie dalej jestem niezrownowazony
Mnie słowo czosnek też zniechęca w kontekście przeziębieniowym,bo jak myślę o Purple Sensation to co innegoDo dziś pamiętam jak mi dziadek korale z czosnku wiązał na szyi jak byłam chora