Nie mogę się już doczekać aż wszystko urośnie i będzie wtedy tak przytulnie bo na razie to nie ma jeszcze tego efektu.
Nie jest doskonale wiem o tym, np. trawa pozostawia wiele do życzenia ale mam nadzieję że kiedyś spełni się moje marzenie o pięknym zielonym dywanie i powoli małymi krokami będzie coraz fajniej.
W sumie pasuje tam - fajnie by rozjaśniła to miejsce i kontrastowałaby z lawendą korę zdejmij, bo ona lepiej bez niej rośnie - oczywiście tojeść lubi mokro - u Danusi w stawie rośnie Przed bukszpanami nasadziłem u siebie tyle ile jej dostałem, a nie było jej jakoś dużo chyba... Zależy to od wielkości sadzonek i od tego ile chcesz czekać Dość duże sadzonki posadzone co 40-50 cm w ciągu 2 sezonów powinny utworzyć zwarty dywanik
Małgosiu ta biała kolumna to latarnia Oto chodziło?
Widzisz jak szybko czas upływa tak niedawno miałyśmy tylko marzenia i kawałek ziemi a teraz zaczyna on żyć i cieszyć nasze serca Ty też wracasz do wspomnień i dziękujesz losowi ? Oby nam jeszcze pozwolił nacieszyć się tym co nam ofiarował, czego nam z głębi serca zyczę.Miłego weekendu Małgosiu Oto lampa i moja różanka jeszcze nieskończona :