Wiankowanie grupowe ma tę zaletę, że kazdy coś kupi i jest większy wybór materiałów, a tak .. "każdy orze jak może" .... ale i tak dumna z siebie jestem
Witaj Dominiko
Miło że zajrzałaś do mnie,ja już u ciebie byłam nie raz,oglądam wianek,ładny
A twój ogród piękny i tyle kwiatówPytałaś u mnie o tą hortensje ogrodową -podoba ci się,to moja
Dla ciebie miłej niedzieli
Boćku...jak miło,że jesteś
...my tu się zamartwiamy,a ty sobie w ciepłych krajach siedzisz ,jak na boćka zresztą przystało
Storczyki niesamowite,naprawdę robią ogromne wrażenie.
Wianek taki na bogato,ostatnio widziałaś coś podobnego
Buziaki i nie odlatuj już na tak długo!
Byłam z Wami na wiankowaniu całym sercem. Wianek mchowo-perełkowy wyszedł super-taki cukiereczek. No i cieszę się, że zobaczyłam Wieloszkę po tak długiej przerwie, bo już się o Nią martwiłam.
Gabisia przeczytałam propozycję inspiracji winakowej przy ścianie wodnej. Super pomysł ale w tym roku już odpuszczę
Chyba jako jedyna tak wkoło dekoruję.... Myślę że mój wianek na gabionie wywołuje konsternację.... Domy dopiero nabierają ozdób a ja dzisiaj czerwone kokardy trawom wiązałam......
Gabi super inspiracje ciuchowe na pinterest znalazlam zapodać Ci? Minimalizm w czerni? To jak trawy w ogrodzie rewolucję szafy przewiduję
Aniu bez kadzenia wianek superowy. O i widać schodki nie trza się już wdrapywać na stopnie w powietrzu Przy wiankach i dekoracjach u mnie tak wygląda bez remontu Buziole
tak i to 2 sztuki...całkowicie nieplanowana akcja...
pojechaliśmy do leśniczego i dostałam tyle gałęzi, że pomyślałam ...muszę !!!
"uwiłam" zielonkę...wyszukałam bombki, które w tym roku na choinkę nie zostały "mianowane" i START.
po obu stronach mamy takie same
możesz być ze mnie dumna...skromni krewni Twojego dzieła... zawisły w sporym oddaleniu od Twojego cudu i jest git
ustroję jeszcze jutro te 2 donice przed wejściem i wchodzę szturmem do środka
Nie żartuję. Małe spięcie z osobistym M. i wianek zliczył wrzut do kosza. Innych dekoracji świątecznych w tym roku również nie będzie. No jakoś tak święta w złym czasie wypadły w tym roku
Ale za to pokażę Wam jakie kartki z synem zrobiliśmy. Jeszcze nie skończone, ale już coś tam widać
Ostatnie zdjęcie wyszło najgorsze i jak skończymy, to może zrobię jeszcze raz zdjęcie, ale już porządnym aparatem. Gwiazdka na tej ostatniej kartce jest zrobiona z piasku i pociągnięta złotym lakierem do włosów. Wygląda super, tylko na zdjęciu g... widać.