*** Bogdziu, goździki pachną.Jak coś zechcesz, daj znać, może spłacę długi wdzięczności. Dzisiaj pokazuję Twoje parzydło, a będzie piękniejsze. Buziaki.
A to bliżej nowa peonia, która miała być żółtą Prima Verą, a nie jest. I tak ją lubię.
Parzydło od Bogdzi nawet w pączkach jest piękne.
Dzwonek skupiony tzn myślący Zapisuję go do mojej listy zakupów
U mnie bez deszczu ale pochmurnie i nawet ciepło Dzisiaj wróciłem do domu z myślą o koszeniu trawników które już się kładą a moja styrana kosiara odmówiła posłuszeństwa Jestem załamany jutro zawiozę ją do naprawy może się uda i da radę do końca sezonu bo kasy nie mam na niezaplanowane wydatki
Ja dyptam wyrzuciłam , obydwa kolory, poparzył i mnie i eMa , daliśmy sobie z nim spokój ale dwie siewki pozostały i też trzeba je wyrzucic.Miłego weekendu z dobrą pogodą.
Agnieszko masz piękny i klimatyczny domek Widok z tarasu na ogród robi wrażenie Wraz z upływem czasu będzie przybywało roślin a ogród będzie robił się coraz bardziej dojrzały Wokół tarasu widzę szpalery z pachnących róż których zapach będzie unosił się również w domu
Zatraciłem się bez reszty w Twoim pięknym, dojrzałym i dopracowanym azylu Jestem pod wielkim wrażeniem efektu jaki osiągnęłaś Można tu zapomnieć o całym świecie Pięknie
Oj Kasiu dokupisz i będzie pięknie
Miałam dzisiaj kończyć moją rabatkę ale żarłacze (komary) latają chmarami nad głową, normalnie nie da się. Jutro to zrobię z rana.