Gosiu niestety róża nn ,ale kompletnie bezobsługowa ,nie okrywana ,nie kopczykowana ,a wręcz w tym roku dewastowana przez moje 3 szczeniaki i ich matkę ,pod ta róża najlepiej im sie bawiło tak,ze kilka młodych gałązek padło przez ich wyczyny myślę ,ze mam ja już z 8 lat pozdrówka
Bezobsługowa - to mi się podoba! Czy byłaby szansa na kilka tych obłamanych gałązek ? Oczywiście chodzi mi o "szczepki" czy jak to się nazywa w różach... pokryję koszty przesyłki? Chętnie się podzielę czymś co mam - ale co ja tam mam?... U ciebie takie cuda, ale jak coś wypatrzysz.... daj cynka.
Asiu ogród jeszcze w powijakach ale powolutku do przodu ogród maja podzielony na dwie części ,ten na fotce jest druga częścią i jest nizej od pierwszej cześci gdzie maja ładne juz rabaty i trawnik . ta część jet fajnie w cieniu ,rosną tam co prawda topole ale podcinaja je co roku i pod nimi maja rh i hosty ,myśle ,że z roku na rok bedzie ładniej meble faktycznie fajne wypatrzyła je na A.
Jagoda, dziękuję za kolejne podpowiedzi. Rabata z liliowcami już od dawna za mną chodzi. Jak tak się napatrzę na wasze cudownie skomponowane bylinówki to aż mi się ręce trzęsą, hamuje mnie tylko brak czasu, ale co się odwlecze to... Na dzisiaj grzebię w internecie w poszukiwaniu ciekawych ławeczek, zgadnij kto mnie natchnął ? Jedyną prośbą M to żeliwne nogi, więc szperam.... gdybyś miała jakieś ciekawe na oku, daj proszę znać.
Mnie się bardzo podoba. Ogród ze satrodrzewem tylko nie iglastym jak pod Warszawką (ok. Konstancin...)
Jest baza można działać dalej - życzę powodzenia