I znów cudnie jest! Jak nie w deszcz to i po deszczu.
A na tym zdjęciu to piękna szałwia jest? Ona się rozrasta/rozsiewa czy tyle co roku jej kupujesz? Piknie, no piknie jest!
Faktycznie z daleka może szczawik wyglądać jak sałata Nawet taką mam w warzywniku
Heliotrop rośnie w doniczce w mocno nasłonecznionym miejscu którego podobno nie bardzo lubi Kupię jeszcze jedną sadzonkę i posadzę do gruntu żeby mieć porównanie
W nowym busz w piętrze średnim i niskim na wysokie piętro jeszcze muszę trochę poczekać. Nie mogę też planować nasadzeń blisko budynku, bo budowa trwa... Ale pocieszam sie myślą, że jak posadzę wszystko teraz, to co potem? ogród z gumy nie jest
Z kompozycjami różnie bywa
Tobie miałaby się stipa nie udać?!! A te łany własnoręcznie wysiewanych bylin, które oglądam u Ciebie?
Nie przepadam za swoim fizys na forum, ale to była wyjątkowa sprawa w wyjątkowym ogrodzie
Słodkie goździki dla Ciebie
Bukszpan ruszył cała parą
Irga niedawno posadzona pięknie zakwitła.
Tylko martwią mnie żurawki.
Trochę je porozdzielałam i wetknęłam w ziemię. Nie wiem, czy się przyjmą.
Czy mogę je teraz czymś wzmocnić?
Doniczki- to miejsca na trawkę hakonechloa macra aureola.
Witam. Chcialabym Wam przedstawic koncepcję mojego ogrodu. Ogrodniczka ze mnie kiepska wiec przy pomocy aranżacji i wykonastwa pomaga mi firma. Projekt byl zmieniany wielokrotnie,a to jest zarys jak ma wygladac. Wprowadzilam kilka zmian,ale o tym moze później. Dzialka do zagospodarowania to okolo 900m. Klasa ziemi to IVZ,wiec pod zalesienia. Mam nadzieje na wasza pomoc,wszelkie sugestie mile widziane.