Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 22:08, 20 lip 2014

BusyBee napisał(a)
Suuuper spotkanko! Pozdrawiam wszystkich i zazdraszczam

Mam nadzieję, że super, a nawet napewno super. Szkoda , że Cię z nami nie było. Mam nadzieję, że następnym razem się spotkamy. Buziaki
Gocha 22:17, 20 lip 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia przypomnij mi nazwe tej jeżówki pełnej buraczkowej

Dorotko przede wszystkim fajnie, że poznałam Ciebie. Super kobitka jesteś. Dzięki też za cudowne zdjęcia . Gdybyś mogła mi je jakoś przesłać to byłoby super. Faktycznie, że obce osoby zrobią zupełnie inne zdjęcia tego samego ogrodu. Ta jeżowka to Southern Belle. Buziaki Byłam dzisiaj w Końskowoli na Święcie Róż. Wystawa róż piękna.
Gocha 22:24, 20 lip 2014

asiach napisał(a)
Gosiu, nie było mnie u Ciebie raptem dwa czy trzy dni a tu tyle postów. Jakie wspaniałe spotkanie. I ogród zobaczyłam z innej perspektywy - zachwyca. Dobrze, że różne osoby pokazały jak go widząc. Żadne zdjęcie się nie dubluje. Jednak to jest prawda, że każda z nas ma zakodowane miejsca i widoki, z których robi fotki. Inni ludzie inne wiedzenie, inne spojrzenie Rabaty przepiękne
Pozdrawiam ciepło

A widzisz Asiu w końcu i u mnie dużo wpisów naraz a to wszystko dzięki spotkaniu.Odważyłam się na zorganizowanie takiego spotkania mimo bardzo krótkiego stażu na ogrodowisku. I mam nadzieję, że każdy miło spędził czas. Ja napewno tak. Miałam wrażenie, że każdą z osób znam od dawna. Super towarzystwo było u mnie. Masz rację z tymi zdjęciami, że inni widzą inaczej nasz ogród. Ja również widzę go teraz z innej strony. Dzięki Asiu za pochwały. I bardzo gorąco pozdrawiam
Gocha 22:26, 20 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Oby jak najwięcej lubelskich spotkań...pozdrawiam

Miejmy nadzieję, że teraz worek ze spotkaniami się otworzy i oczywiście zapraszamy jeżeli nie masz do nas zbyt daleko. Buziaki
asiach 22:30, 20 lip 2014

Gocha napisał(a)

A widzisz Asiu w końcu i u mnie dużo wpisów naraz a to wszystko dzięki spotkaniu.Odważyłam się na zorganizowanie takiego spotkania mimo bardzo krótkiego stażu na ogrodowisku. I mam nadzieję, że każdy miło spędził czas. Ja napewno tak. Miałam wrażenie, że każdą z osób znam od dawna. Super towarzystwo było u mnie. Masz rację z tymi zdjęciami, że inni widzą inaczej nasz ogród. Ja również widzę go teraz z innej strony. Dzięki Asiu za pochwały. I bardzo gorąco pozdrawiam

Gosiu, z tego co przeczytałam każda z tych osób, która u Ciebie była, którą gościłaś jest zadowolona i wdzięczna. Każda z tych osób napisała o miło spędzonym czasie i każda z tych osób podkreśla, że czas tak szybko zleciał. Czego chcieć więcej tylko pozostało dziękować
A ja im również dziękuję bo tak jak wcześniej napisałam poznałam Twój ogród z innej strony , w innym wydaniu
Gocha 22:32, 20 lip 2014

Dzisiaj byłam w Końskowoli na Święcie Róż- parę fotek z wystawy :

dorciabe 22:42, 20 lip 2014

Gosia, wiesz dobrze że mnie w Końskowoli nie było, bo nie wiem jak by to sie skończyło
podaj na priv swój adres mailowy, to wyśle zdjęcia
Jeszcze raz dziekuję za spotkanie
Gocha 22:50, 20 lip 2014

Ta róża wygrała tegoroczną edycję Święta Róż w Końskowoli- to są dwa bukiety od dwóch różnych producentów. Według mnie ten drugi jest ładniejszy i mam nadzieję, że ten właśnie wygrał. Ja też mam tę różę w swoim ogrodzie.

Wpis w gazecie - Queen Elizabeth z plantacji Anny i Sylwestra Ceglarskich została w niedzielę "Najpiękniejszą Różą Wystawy 2014". Konkursu organizowanego podczas Święta Róż w Końskowoli

Gocha 23:14, 20 lip 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia, wiesz dobrze że mnie w Końskowoli nie było, bo nie wiem jak by to sie skończyło
podaj na priv swój adres mailowy, to wyśle zdjęcia
Jeszcze raz dziekuję za spotkanie

Dorotko ja oczywiście mówiłam mojemu M. , że nic nie będę kupowała, ale oczywiście ja nie jestem konsekwentna jeżeli chodzi o rośliny. Kupiłam trochę traw- carexy po 5 zł. , hakone po 7 zł. żurawki po 6 zł, jeżowki pomarańczowa pełna ma być - po 10 zł. I jęczmień grzywiasty - po 8 zł. tylko mam nadzieję , że on będzie ładny. i jeszcze primule jakieś dziwne , na wiosnę się okaże jakie to.
Zdjęciejęczmieni a zrobił mój M.
dorciabe 23:28, 20 lip 2014

Gocha napisał(a)

Dorotko ja oczywiście mówiłam mojemu M. , że nic nie będę kupowała, ale oczywiście ja nie jestem konsekwentna jeżeli chodzi o rośliny. Kupiłam trochę traw- carexy po 5 zł. , hakone po 7 zł. żurawki po 6 zł, jeżowki pomarańczowa pełna ma być - po 10 zł. I jęczmień grzywiasty - po 8 zł. tylko mam nadzieję , że on będzie ładny. i jeszcze primule jakieś dziwne , na wiosnę się okaże jakie to.
Zdjęciejęczmieni a zrobił mój M.

Niezłe zakupy, no właśnie trawy... też bym się ugieła