To tak w skrócie Spotkań było więcej ale wszyscy z O których poznałam są na fotkach Nie jednak, Gierczusi nie ma ale nie mam fotki na której jest
Teraz jeszcze pokażę troszkę zmian
było 2010 r
jest
było 2013
jest
Następny tydzień przyniósł cudowny wyjazd do Ogrodu rododendronowego gdzie poznałam cudownych gospodarzy i cudownych gości
Niektórzy kontynuowali spotkanie do niedzieli
Później dyskusja się odbyła na temat fryzury mojej osobistej loki czy proste? Ta wygrała
No i jeszcze jedno spotkanie a szykuje się następne
Twój pierwszy pokazał swoje talenty w ogrodzie Mojemu udzieliło się
Kasiu, u mnie też trawa lubi się położyć (mimo kancików) i kosiarka nie zawsze wszystko zbierze. Najczęściej podkaszarką, lub... idąc wyrwę
Na razie szału nie ma, bo bidulka trochę w podróży ucierpiała, ale mam nadzieję, że jak na tojeść przystało szybko się rozrośnie i będzie królowała na rabatach
Agnieszko miła jesteś - ktoś mi powiedział że lepiej było
za to w ogrodzie można stale lepiej i lepiej byle w nim pracować, bo zauważyłam że ile czasu się poświęci na ogród to tak wygląda niestety
ale trzeba teraz się cieszyć ogrodem bo to najpiękniejszy czas
ja uwielbiam czerwiec to mój najmilszy miesiąc
Unosi się zapach gożdzików i ta bezkresna przestrzeń,kupki lawendy i łany macierzanki wspomnienie sielskich wakacji,górskich wędrówek.Piekne wspomnienia z gór,teraz tylko niziny.Niebawem czas lawendy i róż, będzie jeszcze pękniej.
To tak jak u mnie, tylko ja mam takie 3 i 3 czekają na "zamaskowanie" Myślałam o takim samym obudowaniu z użyciem kamienia, ponieważ bardzo mi się podoba. Brak mi jednak fachowej wiedzy czego powinnam użyć - jako zaprawę łączącą kamienie między sobą i studnią, żeby budowla nie rozpadła sie po pierwszej zimie. Jeżeli możecie coś doradzić, to bardzo proszę, liczę na Waszą wiedzę i doświadzcenie
Kochani kupiłam takiego bodziszka. To jedyny jaki udało mi się znaleźć w mojej okolicy. Teraz jest niziutki, a ja zastanawiam się czy taki zostanie, czy będzie wyższy, bo nie mam pojęcia. A Wy wiecie?