Witaj Kasiu. Wpadłam z rewizytą. Piekne drzewa owocowe. Szkoda ich trochę będzie, ale nowy dom, to nowy i wymarzony. Powodzenia życzę. Będę wpadać do ciebie na hustawkę.
Bogdzia zdjęcia super ,dziewczyny tak radosne i wesołe ze gęba sama sie śmieje do kompa ale rh cały czas mnie zachwycają ,oglądałam kolekcje rh w arboretum w Kórniku ,ale Twoje sa piękniejsze ,zdrowsze i nie mogę się na nie napatrzeć myślę ,że cała tajemnica tego zjawiska tkwi w Tobie i Twoim M ,pozdrawiam bardzo serdecznie
Danusiu bardzo proszę o diagnozę [/img] [/b]co dolega moim grabom zauważyłam,że na kilkunastu sztukach pojawiły się takie obeschnięte brzegi listków i na kilku taka jakby cieniutka wata z tym, że ta wata to mam nadzieję, że to z drzew,które teraz strasznie pylą! Mam nadzieję, że to wynik tych ostatnich upałów i silnych wiatrów, a nie jakieś choróbsko!!! Bardzo proszę o pomoc ( w razie czego mam środek na owady FASTAC 100 EC który dał super efekt w walce z mszycą na różach i Miedzian 50 WP na grzyby i bakterie, kupiłam też Magiczną Siłę gdyby to jednak nie była żadna choroba i trzeba by dać grabom witaminek . Zostały posadzone 5 tygodni temu.
A tak wygląda kilka liści hortensji phantom, czy to szkodnik czy wiatr juz mam jakieś schizy z tymi roślinkami wszędzie widzę choróbska szczególnie na tych na których mi najbardziej zależy