Agnieszko, wiesz jak tak miłe słowa radują Polecam taki domek ( wprawdzie sama wypraszałam go kilka ładnych lat ) jednak teraz wszyscy nie mogą się bez niego obejść, a ja jestem "dumna", że pomysł był trafiony !
Ewuś ty moje wsparcie,ratujesz mnie jak z jakiejś czeluści..czarnej dziury..............wiesz przed domem, to ja nie jestem sobą, to jest ciężki mały kawałek ogrodu, który mi spędzał sen z oczu, tworzę po swojemu, i posadziłam, ale Sebuś mi otworzył oczy i eMuś też, formy pienne posadziłam za blisko i już ich nie ma, czy jest różnica, sama zobacz
Moi mili, z moim Cisem coś się dzieje, znalazłam jakieś zwierzaki.
Z zewnątrz wygląda ok, ale w środku ma igły koloru beżowego, nigdy tak żle nie wyglądał, może poradzicie co z tym zrobić.
Trochę to trwało by zrobić ład w tym ogrodzie Irenko Mobilizację mamy dużą, gdyż za niespełna 3 m-ce wesela syna, a zjadą ciotki, wujki trzeba się pokazać
No to 500tny odcinek Maji w ogrodzie za nami. Droga Pani Maju życzę kolejnych 500 set odcinków trochę z myślą o sobie by kiedyś Pani zawitała do mnie jak mój ogród dojrzeje do tego. Oglądam wszystkie odcinki po kilka razy aż żona się złości. Nie ukrywam że to Pani osoba przyciąga mnie przed TV i była Pani moją inspiracją która obudziła we mnie chęć tworzenia ogrodu. Z podziękowaniami. Oddany fan Pani i programu.
Wiosną ścinełam w rękach w kucyk i ścięłam nozyczkami. Magnolia pisała żeby się z nią nie "cackać", tylko targać, wyrwać z niej suche nie żałująć
Nie nawozić - im ma gorzej, tym lepiej wygląda.
Wiosną, po przycieciu (wcześniej nawet niż inne trawy), w porównaniu z innymi trawami dochodzi do siebie i wygląda ślicznie z tymi kłoskami - już w kwietniu kwitnie
Teraz wygląda tak
jak widac już trzeba ją ściąć ale brakuje mi czasu...
Polecam - sesleria i Beatlesy to jak na razie moje ulubienice