Zawitko
Ciesze się że ci ci rośnie, życze zdrowia do szmaty Martwiłam sie bo od Ciebie laurak tak ślicznie rosnie że miałam nadzieje że Ty też jesteś zadowolona z wymiany Za 2 lata to już kulę bedziesz miała
Marysiu
Oj cienko z tym latem, ale wierzę że jeszcze upały wrócą. Na razie woda kryształ więc się nie martwię Pozdrawiam również
Zawitko Jeśli zdecyduję się na rabatę z różami to nie zapomnę o propozycji róż z mahoniami ale zrobię ją napewno bliżej domu, ale bardzo dziękuję bo na takie połączenie bym nie wpadła.
Małgoś Twoja propozycja jest ciekawa i oczami wyobraźni ją widzę. Masz rację trzmielinki nie są na pniu, takich mi faktycznie brakuje. Szkoda że imieniny mam dopiero w grudniu, rodzice też zaplanowali moje urodziny na styczeń i takim to sposobem z roślinkowych prezentów nici. Do jesieni jest jeszcze trochę czasu więc zobaczymy co uda mi się zdobyć.
Dziękuję Małgosiu jestem wdzięczna za chęć pomocy.
Oj przydałaby się.. bo ja lubię róże z bylinami.. a teraz mi wyszły same róże.. i Ewcia sie pyta czy będą tu astry tak jak wypatrzyła gdzieś na foto... nie będą bo się nie mieszczą już.. ale specjalnie dla niej posadziłam 5 szt astrów niebieskich Oj musiałam powalczyć by opchnąć
I królowa z bliższa.. porcelanowa lala ja nazywam..
*** Aneczko, dla Twoich oczu, a przede wszystkim dla noska, dostarczam Ci przyjemnego zapachu kwitnących goździków (brodate zakwitną później).
Z pozdrowieniem.
Małgosiu.. ja róż nie lubię, a przynajmniej nie zachwycam sie tak, że muszę mieć... , a one mnie lubią.... wieć sadzę to co chce u mnie być.. i powoli się przekonuję do nich.. ale nie są u mnie kwiatami nr 1.
Tak jak mi te trytomy nie pasują pokrojem i kolorem... ale szkoda wyrzucić.. i nawet z uwalonymi liśćmi po zimie (bo juz nerwa na nie złapałam na maksa i wycięłam) to raczy kwitnąć.... i nie ma ochoty paść... i jak mam to usunąć??? Jak ma wolę życia....
Rose de Resht niestety nie zachwyca... w pąku brzydka...
Jak się rozwinie to ładna, ale kwiat jakiś nietrwały.... nie powala na kolana, ma ostatnią szansę w tym roku by się poprawić.. jak nie pójdzie na allegro..