Nadrabiam zaległości Nowy avatar ? A co się stało z panienką z okienka ? Ta fotka też fajna
Cudowne masz róże Zakochałem się w Rosa eden Byłem w sobotę u Łucckich na zakupach Cena edenu mnie zniechęciła, bagatela 65 zł za marny krzaczek Muszę poszukać gdzieś indziej
Napia Borbetko Magdalenko witajcie
róże powoli przekwitają ale niektóre nie dają za wygraną
ja też zaczynam dopiero się nimi interesować większość wsadziłam w tym roku
To miłe że wszystkie jeteśmy z tego samego fyrtla będziemy się odwiedzać bukiet dla wszystkich odwiedzających
dziękuję za odwiedziny powoli robi się kolorowo, niestety cały czas sucho więc trzeba mocno podlewać
pozdrawiam
Iwonko cieszę się, że choć coś zostało, mam nadzieję, że podrosną i będą cieszyć wzrok. Moje w tym roku gigantyczne tak jak increlibleball
Szałwia ładna sama w sobie, ale Ty dałaś jej odpowiednie towarzystwo i aż "błyszczy" w donicy.
Murek za berberysami bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że oświetlenie już wkrótce też zobaczymy
P.S.Dawno mnie nie było siedzę i u Ciebie nadrabiam
U mnie też trochę zdjęć gorszych lepszych i z Matyldą też są [od 165 możesz pooglądać z czytania Cię zwalniam ]
Niom wygląda ślicznie tylko pamiętaj że ona musi mieć cieniscie i wilgotno tak wiec mam nadzieje że sosna jej nie osuszy. Albo bedziesz musiała duuuzo podlewać