Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 22:58, 12 lip 2014

liliowiec Złota Laguna

pierwszy kwiatek rudbekii błyskotliwej

tojad mocny w towarzystwie słoneczniczka szorstkiego

pięciornik

Jag_58 23:03, 12 lip 2014

liatra

jeżówka

Katkak 23:20, 12 lip 2014

Jaguś, ale niesamowite te hortki u Ciebie, a ta limka to już wielka, że hej . Ciekawe kiedy moja tak urośnie . No i moja liatra jeszcze w pąkach. Buziaki .
Jag_58 23:23, 12 lip 2014

Katkak napisał(a)
Jaguś, ale niesamowite te hortki u Ciebie, a ta limka to już wielka, że hej . Ciekawe kiedy moja tak urośnie . No i moja liatra jeszcze w pąkach. Buziaki .

Kasiu na wszystko przychodzi czas
Mala_Mi 23:36, 12 lip 2014

Jagoda... widzę że zaczynasz jak ja.. lista chętnych i paczuszki.. ... a potem gdzie nie spojrzę to coś ode mnie kwitnie i cieszy oko.. i to największa zapłata za kłopot z pakowaniem i wykopywaniem..
Już zapomniałam o naparstnicach. tyle tego ślę, że gubię sie co i komu ..

Złota Laguna jest piękna... ale nie wykopuj chociaz, bo ja już u Ciebie to boje sie cokolwiek chwalić

Ja już deszczowi mówię nie.. było cucho jak diabli, a tera mokro jak diabli.. i tak źle, a tak jeszcze gorzej.
Jag_58 23:51, 12 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Jagoda... widzę że zaczynasz jak ja.. lista chętnych i paczuszki.. ... a potem gdzie nie spojrzę to coś ode mnie kwitnie i cieszy oko.. i to największa zapłata za kłopot z pakowaniem i wykopywaniem..
Już zapomniałam o naparstnicach. tyle tego ślę, że gubię sie co i komu ..

Złota Laguna jest piękna... ale nie wykopuj chociaz, bo ja już u Ciebie to boje sie cokolwiek chwalić

Ja już deszczowi mówię nie.. było cucho jak diabli, a tera mokro jak diabli.. i tak źle, a tak jeszcze gorzej.

Anek póki są chętni i jest co wykopać trza sie dzielić pewnie nie ma na O. osoby ,której bys coś nie wykopała a to jest zaraźliwe cieszę sie jak Ty ,ze kawałek mojego ogródka będzie u kogoś
Anek jak tylko przyjdzie czas kopię dla Ciebie Złota Lagunę i wysyłam Prześlij deszcz do mnie ,przyjmę pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 08:56, 13 lip 2014

Jagódka... nic nie kop Jak kiedy będziesz mieć ZA DUŻO...to tak...
Bo przestanę chwalić.
A deszcz sobie zabierz. Ja już sie topię, a ślimaki maja radochę.... nie dość że wtryniają na rabatach, to mi już po elewacji łażą.. mam już odruch wymiotny na ich widok. Co za paskudy, jak piszę, to mam gęsia skórę na ciele. Co prawda teraz nie pada.... i oby tak chwilę, bo w mojej glinie po takich opadach to zaraz następuje zamieranie pędów.. korzenie roślin sie duszą bez tlenu.
Jag_58 10:40, 13 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Jagódka... nic nie kop Jak kiedy będziesz mieć ZA DUŻO...to tak...
Bo przestanę chwalić.
A deszcz sobie zabierz. Ja już sie topię, a ślimaki maja radochę.... nie dość że wtryniają na rabatach, to mi już po elewacji łażą.. mam już odruch wymiotny na ich widok. Co za paskudy, jak piszę, to mam gęsia skórę na ciele. Co prawda teraz nie pada.... i oby tak chwilę, bo w mojej glinie po takich opadach to zaraz następuje zamieranie pędów.. korzenie roślin sie duszą bez tlenu.

Anek sama wiesz w jakim tempie rozrastaja sie liliowce więc ,już ich jest ZA DUŻO
tych ślimaków współczuję i nie chcę zapeszyć ,ale u nas ich nie ma , przynajmniej na razie ,u sąsiadów tez nie słyszałam aby ktoś miał te potfory u siebie ,ale odpukać w nie malowane drewno pozdrawiam niedzielnie
iwonaal 12:03, 13 lip 2014

Jagoda jeżeli mogę to poproszę. Moja liatra jeszcze w pąkach. U ciebie wszystko pięknie kwitnie.
Jag_58 12:20, 13 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Jagoda jeżeli mogę to poproszę. Moja liatra jeszcze w pąkach. U ciebie wszystko pięknie kwitnie.

Iwonka to chcesz jeszcze białą szałwie i trojeść ??bo pysznogłówke i orliki zapisałam