Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

iwonaal 09:36, 12 lip 2014

Agatko, wszystko piękne, dorodne. Mój camperdownii coś kiepski, zrobię fotki. Wradei przesadzony. Mam prośbę zrób fotkę basenu.
Agania 22:59, 12 lip 2014

ZbigniewG napisał(a)
a u mnie pustynia, z trawnika nawet siano nie zostało bo wiatr wywiał, sąsiad podlewał ale ma to samo

Nie mogę uwierzyć, że u Ciebie susza, bo u nas cały tydzień deszcz, ale naprawdę ulewny, przelały mi się oczka wodne i basen i kałuże mam na trawniku i nawet przecieki w domu, więc żywioł wody daje nam się we znaki, ale tak miało być do soboty liczę na słoneczną niedzielę i kolejny suchy tydzień

W deszczowych okolicznościach ogrodowe chwile

Agania 23:07, 12 lip 2014

ewsyg napisał(a)

Czy to są te ostatnio zakupione ?

Te czerwone i białe są nowinkami

Agania 23:14, 12 lip 2014

GorAna napisał(a)
Agatko, u Ciebie po prostu wszystko wylewa się z rabat....nie wiem co piękniejsze
Pozdrawiam

Aniu, deszczówki mam pod dostatkiem...dziękuję za miłe słowa, czekamy jutro na słońce, bo kanciki nie skończone...kanny czekają na wsadzenie i moje sadzonki bukszpana, taki plan na jutro

Jeszcze dzisiejsze fotki z ogrodu.....jedeyne o pełnym kwiatku

i jeszcze cytrynki nn

oczywiście w kroplach deszczu.........ech
Agania 23:17, 12 lip 2014

Kasik napisał(a)
Aga u Ciebie nawet w deszczu pięknie ogród wygląda. Szkoda, że roślinki musza walczyć z nadmiarem wilgoci, ale jak widać nie poddają się bez walki.

Liliowce cudne- myślę o nich i szukam im miejsca w naszym ogrodzie.

Buziak:

Liliowce polecam

U mnie miejsca dla liliowców nigdy nie zabraknie...na pająki mam osobne miejsce, ten mój pierwszy

biała dama nawet wśród liliowców zamieszkała

Agania 23:35, 12 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Agatko, wszystko piękne, dorodne. Mój camperdownii coś kiepski, zrobię fotki. Wradei przesadzony. Mam prośbę zrób fotkę basenu.

Iwonko basenem nie chcę się za bardzo chwalić, chciałabym go ukryć, taka jest moja idea, ogród jest moim oczkiem w głowie i on przede wszystkim

Anita1978 23:37, 12 lip 2014

Wpadam, oglądam, podziwiam! Liliowce tez uwielbiam i ciagle dosadzam
Pozdrówka!
yolka 08:55, 13 lip 2014

Jakie to niesprawiedliwe. U Ciebie leje przez tydzień, zaczynasz ponosić szkody, a u mnie od 4 czerwca do chyba 7 lipca ani kropli deszczu. W ostatnim tygodniu przetoczyły sie dwie burze po pierwszej popadało 20 min po drugiej z pół godziny. wciąż jest sucho i trzeba podlewać. Ogród piękny. Pozdrawiam i życzę pogody
paniprzyroda 09:04, 13 lip 2014

Poproszę troszkę deszczu Niby u mnie popadało, wilgotno jest na pięć centymetrów. Liliowce zachwycają Pozdrawiam.
Madzenka 10:09, 13 lip 2014

Masz tyle liliowców? Zadziwiasz mnie.