Ozdoba na prawdę wyjątkowa. Znam wiele dzieci w tym wieku i zapewniam,że tak grzecznie bawiące się - przez kilka godzin - dzieci bez tabletu,komputera czy plastation, to absolutna rzadkość. Zasługa niewątpliwa zaangażowanych dziadków. Dziękuję za cudowną wizytę. A mój synek pozdrawia nowych kolegów.
Asiu spóźnione ale serdeczne gratulki dla syna, Tobie zaś na 200.
Kocham Twoją ostoję piękna i spokoju.
Wiem że masz opory ale proszę Cię wezwij policję, wiem co to za typ ludzi o których piszesz. Wiem że rozmowy i prośby nic nie pomogą... Wiesz że ja walczyłam 2 lata. Wezwałam policję 3x za każdym razem szybko gasili te ogniska. Teraz na mojej ulicy nikt się nie odważy zapalić takiego syfu .
Wiem że o mnie gadali, że plotkowali, że przeklinali...W tym kraju jest kulawe prawo ale jest i ja je zamierzam egzekwować przynajmniej wtedy gdy nie dają mi żyć. Kfiotek dla Ciebie
Tak na poważniej- przeczytałam dopiero zaledwie część twojego wątku, ale jestem pod MEGA wrażeniem. Wszystko w kancik, zero chwastów, warzywniak poezja.
Beatko jest fotka narazie słabo je widać bo kora w tym samym kolorze ale jeszcze trochę pod rosną to i koloru na biorą tylko jeden cos wiednie ale 13 szt ok. jeszcze kancik muszę poprawić i będzie dobrze
Gosiu wielkie zmiany zaszły w twoim ogrodzie. Zaczęłam czytać trochę od końca, więc biegnę na początek. Powiedz mi tylko proszę- co to za cudna róża?
PS. Co do kosówek to z tego co doczytałam Danusia nie poleca bo uczulają, sypią i łysieją. Co do pierwszego to bardziej uczulają brzozy. Sypią się trochę fakt- jak wszystkie sosny- ale na wiosnę ładnie czeszemy i jest ok. Łysieją- tu zależy od odmiany. Ale ja zupełnie nie jestem obiektywna- uwielbiam kosówki.
Beatko a te berberysy to jaka nazwa bo podobają mi się oglądam je w necie i dużo takich a ja chce hude i w górę nie na boczki co się rozrastają właśnie jak te u Ciebie .