Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Bogdzia 09:39, 29 cze 2014

Hortensje sliczne. Miłych wakacyjnych dni życze. Buziaki.
Urszulla 12:41, 29 cze 2014

Bogdziu dzięki za życzonka,dla Ciebie maki w buszu

danuta_szwajcer 12:45, 29 cze 2014

Ula ten kolor pelargonii jest wjatkowy, ale horti tez sa bardzo ladne i chyba masz je w roznych kolorach? No i już odliczam dni Pozdrawiam niedzielnie oj mnie od rana wysoka dawka adrenaliny Pojde sobie zdjęcia porobić do ogrodu i kawki z M napicMiłej niedzieli i odpoczywaj
Urszulla 12:45, 29 cze 2014

Ania mi przypomniała, że w tym roku nie pokazywałam wogóle mojego klona Garneta, więc się rehabilituję i dla porównania z zeszłym rokiem
sierpień 2013- mały, ledwo widoczny za hortensją po prawej stronie...i miał taki zielonkawy kolor

dzisiaj- jak urośnie więcej hortensja Silver Dollar będzie przesadzona
danuta_szwajcer 12:46, 29 cze 2014

A u mnie nie chcą maki zagoscic i nie wiem dlaczego? A masz firletki?
Urszulla 12:48, 29 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
A u mnie nie chcą maki zagoscic i nie wiem dlaczego? A masz firletki?

Danusiu, nie mam firletek, pewnie na moją suszę byłyby idealne, ale na razie nie mam dla nich miejsca, bo zbyt dużo kopię i zmieniam wolałabym też żeby były bardziej bordowe niż różowe
Urszulla 12:51, 29 cze 2014

Ula ten kolor pelargonii jest wjatkowy, ale horti tez sa bardzo ladne i chyba masz je w roznych kolorach? No i już odliczam dni Pozdrawiam niedzielnie oj mnie od rana wysoka dawka adrenaliny Pojde sobie zdjęcia porobić do ogrodu i kawki z M napicMiłej niedzieli i odpoczywaj

Dzięki ja już po kawie i obiad przede mną
ale za ciepło na zewnątrz i się męczę
Pewnie wieczorem coś podziałam- pelargonie do gruntu wsadzę bo u Ani tak podpatrzyłam a mam kilkanaście czerwonych i szkoda żeby się zmarnowały.
Pozdrowionka
danuta_szwajcer 12:57, 29 cze 2014

OJ i dla mnie za cieplo i za wietrznie, takie ciężkie powietrze chociaż u nas niezle wczoraj padało, a pelargonie dobrze rosna w ziemi a najlepiej gdyby ciut cienia miały, lubie je bo kwitna az do mrozow. U Ciebie już tak horti bukietowa kwitnie?? A klonik fajnie Ci już wyrosl, ma dobre osloniete miejsce. U mnie zawsze im cos nie pasowało a tak mi się podobają
Urszulla 13:42, 29 cze 2014

OJ i dla mnie za cieplo i za wietrznie, takie ciężkie powietrze chociaż u nas niezle wczoraj padało, a pelargonie dobrze rosna w ziemi a najlepiej gdyby ciut cienia miały, lubie je bo kwitna az do mrozow. U Ciebie już tak horti bukietowa kwitnie?? A klonik fajnie Ci już wyrosl, ma dobre osloniete miejsce. U mnie zawsze im cos nie pasowało a tak mi się podobają

Danusiu ta bukietowa to zeszły rok
a klonik ma zaciszne miejsce.
gierczusia 20:01, 29 cze 2014

Mój klonik mimo zacissznego miejsca padł mi podczas wiosennych przymrozków .. Do teraz. Ie umoę się sprężyć ,żeby ho wykopać i kupić nowego ..noo i stracha mam ,że podzieli los kolegi

Ściskam Ulka .. Odpoczywasz juz , czy jeszcze resztki roboty

Ps. Makaki mnie zaisprowałaś .. Dawali nasiona w Londku na wystawie w prezencie ... Ze tez u nas ńigdy nic nie dają

Ściskam