Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

danuta_szwajcer 22:14, 26 cze 2014

Róza no i powojnik boski Bede go szukac Bo wart grzechuPozdrawiam i od jutra laba.....
nicol21 12:15, 29 cze 2014

Śliczny i wiciokrzew i powojnik, teraz żałuję że nie kupiłam tego M C-S.

A jaszczurka to chyba jaja będzie składać dopiero Albo się bardzo najadła
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 13:16, 29 cze 2014

Dziś rano zadzwoniła do mnie koleżanka ze jest festiwal kwiatów w Ogrodzie Botanicznym w Zabrzu nie wiem jak to się stało, że nie było żadnej reklamy i nic nie wiedziałam ... w każdym razie , jeśli ktoś z bliska to zapraszam , wstęp jest wolny , można pospacerować i odpocząć .. no i kupić , oczywiście

Bea 13:27, 29 cze 2014

Co było ciekawego do kupienia?

Macham i całuski
Urszulla 15:41, 29 cze 2014

Fioletowe budleje 3metrowe to bym chciała
malgorzata_s... 15:46, 29 cze 2014

Eluś macham Zakończyłaś rok szkolny ?? No to masz czas Może wreszcie przyjedziesz??
gierczusia 18:57, 29 cze 2014

Bea napisał(a)
Co było ciekawego do kupienia?

Macham i całuski

Nie uwierzysz.... Ja byłam święcie przekonana ,że to ogrod botańiczny sprzedaje swoje rozmnożone rośliny. Jakież było moje zdziwienie , kiedy pytając chłopa sprzedającego okazało sie ,że on z ....Wałbrzycha .... Był dość duży wybór traw i trochę bylin .. Sama się skusiłam na tego przetacznika , co jest na pierwszym zdjęciu .. Noo i bardzo duży wybór ziół i np papryk.. .. Można było sobie calusi ogród ziołowy urządzić

Noo i fajne miejsce na spacer.. Zacienione , przyjemne

Całuski
gierczusia 18:59, 29 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Fioletowe budleje 3metrowe to bym chciała

Ja po Londynie też jestem na budleję chora .. Tam były prawie w każdym domowym ogródku , żal mi było tylko ,że wtedy nie kwitły

Ale budlei w Zabrzu kupić ńie szło ... Zero krzewów i drzew tylko bylinówka i trawy.. W sumie to było jedno stoisko a drugie to z tymi ziołami ....

gierczusia 19:01, 29 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś macham Zakończyłaś rok szkolny ?? No to masz czas Może wreszcie przyjedziesz??

Gosieńko .. Z tym zakończeniem roku szkolnego to jeszcze nie jest tak do końca.. Dzieci już wprawdzie nie ma , ale jeszcze troszku roboty zostało

Aczkolwiek wakacje są tuż tuż .. A z tym przyjazdem..hmmm..kto wie ??

Buziaki
gierczusia 19:04, 29 cze 2014

nicol21 napisał(a)
Śliczny i wiciokrzew i powojnik, teraz żałuję że nie kupiłam tego M C-S.

A jaszczurka to chyba jaja będzie składać dopiero Albo się bardzo najadła

.... Ha ha .. To jakbym siebie widziała .. Chodziłam koło Marii jak koło jeża : kupić nie kupić .. I pewnie bym nie kupiła , gdyby nie to ,że koleżanka miała urodziny i pomyślałam sobie ,że jak nie dla mnie , to bedzie dla niej.... Ale został już u mnie, nawet eMusiowi się spodobał

Ps. Moja jaszczurka to jaszczurka żyworodna , więc dla odmiany będą małe jaszczureczki

Buziaki