Byłam, widziałam, i podziwiałam Twoje. Wszystkie róże piękne. Pozdrawiam Ewo.
Moje kwitnące teraz:
PEACE
LADY MOON
SNIEZNY WALC
NN dwukolorowa
Kronenburg też mam ( ta sprzed lat), ale w tym roku dopiero zakwitnie.
Moja Edenka ma trzy lata i pięknie kwitnie a druga mam od jesieni i też ma mnóstwo pąków jednak najulubieńszą w moim ogrodzie jest róża okrywowa która dopiero zaczyna kwitnąc
tak bonica jest urocza i zawsze ładnie wygląda ja ją szczególnie lubiłam tuż przed kwitnieniem - ja pozbyłam się jej bo nie miałąm gdzie dać a rosłam na mojej alei zachodzącego słońca i róż musiał ustąpić miejsca czerwieniom i pomarańczowym ale...
mi nie wyszło bo pojawił się ciemny róż
Bogusiu w porównaniu z innymi latami jest kiepsko ale to mocne rośliny , mam nadziejeze znów będą piękne. Na razie ciesze sie tymi nowymi , glównie czerwonymi , jak urosna wieksze też beda cudne.
tak Gabrysiu to Rosarium Uestern czyli słup z różami
a tą różą mam różnie, kupowałam ja bo wyczytałam że kolor to srebny róż i chyba inny sobie wyobrażałam bo kolor jest dość różowy ale dopiero teraz widzę tę srebną poświatę, zresztą trzeba nauczyć się określania kolorów teraz już je lepiej rozumię
podsadziłam ja przywrotnikiem i nie wygląda to dobrze względem koloru
widziałam kiedyś połączenie z jakąś srebną/niebieską trawą wyglądało to cudnie więc poszukam czegoś a może Twoje królicze uszy ?
W zeszłym roku mówiłam Ani Monte, że nie lubię krwawników, ale tego to bym polubiła nawet bardzo. Bardzo ładny, więc muszę chyba poczytać o ich wymaganiach i zaprosić do swojego ogrodu
Pozdrawiam